Beatrix en haar kleinkinderen

Beatrix met haar kleinkinderen, maar wie ontbreekt?

Altijd leuk, prinses Beatrix geniet van de jongste generatie. Die is inmiddels natuurlijk wel een flink stuk groter geworden.

Beatrix en haar kleinkinderen, het is een kiekje uit 2006. We zien een enorm gelukkige Beatrix, toen nog koningin, met al haar kleinkinderen. Leuk is dat we er meteen een raadseltje van kunnen maken, want… 1 kleinkind ‘ontbreekt’. Kun jij in één oogopslag zien wie het is? We verklappen het onderaan.

Beatrix Met Kleinkinderne In 2006

Beatrix en haar kleinkinderen

Lees ook: Eloise en Robbert zijn een mooi stel

De stijl en elegantie die we kennen van prinses Beatrix heeft ze duidelijk aan haar kleindochters doorgegeven. Als je naar deze drie foto’s kijkt van Beatrix, Amalia, Alexia en Ariane, dan zie je hoe veel ze op elkaar lijken. Zo veel elegantie, vrolijkheid en klasse. Maar wat vooral opvalt is de liefde die van deze foto’s met Beatrix spat.

Beeld: Instagram @koninklijkhuis/ GetyImages, tekst Royaltynl

Lees ook: Zo is koningin Máxima in het echt

Oplossing: tussen de kleinkinderen ontbreekt op deze foto prinses Ariane, niet omdat zij niet op de foto wilde, maar omdat ze een jaartje later, in 2007 pas geboren werd!

Tip van de redactie

Loperswol Wandelwol Royaltynl

Of je nou de Camino, de Vierdaagse of een dagtocht gaat wandelen, of vaak gaat hardlopen: wil je absoluut geen blaren, likdoorns en pijn door hallux valgus of hielspoor? Doe je voeten een plezier en gebruik loperswol als natuurlijke teenspreider. Voor meer informatie klik op onderstaande button.