favoriete vakantiebestemmingen

Dit zijn de 5 favoriete vakantiebestemmingen van Eloise 

Gravin Eloise is dol op reizen en ze maakt dan ook het ene na het andere reisje. Maar wat zijn nu precies haar favoriete vakantiebestemmingen?

Als jonge vrouw wil Eloise graag de wereld verkennen en zich onderdompelen in verschillende culturen. Zo heeft ze al veel van de wereld gezien in de afgelopen jaren. Het komende jaar staan er nog veel meer leuke bestemmingen in het vooruitzicht, waaronder stage lopen in New York

5x favoriete vakantiebestemmingen Eloise 

New York

New York, de stad die nooit slaapt en waar dromen werkelijkheid worden. Dit is ook het geval voor gravin Eloise, want ze gaat hier dit jaar stage lopen. Het is een magische plek vol energie en diversiteit. De betoverende skyline, het mooie Central Park en het hippe stadsdeel Soho. Eloise is dol op New York! 

Lees ook: Eloise gaat stage lopen in New York: ‘Kan niet wachten’

Tokyo

Tokyo en daarbij Japan, is ook een van de favoriete vakantiebestemmingen van Eloise. Ze is daar afgelopen jaar, samen met haar moeder prinses Laurentien, geweest. Van mooie en serene tempels tot nieuwe technologische snufjes in de wijk Akihabara, ze heeft alles in deze stad gezien. En het leukste in Tokyo, naast de mooie cultuur? Dat is natuurlijk het heerlijke eten. Ook daar heeft het tweetal van genoten. 

Parijs

De stad van de liefde, Parijs, is ook een favoriete bestemming van Eloise. Ze is er al vaak geweest en ook komende week zal ze hier weer een paar dagen doorbrengen. Lekker slenteren door de charmante straatjes, genieten van een lunch op het terras en een luxe diner in de avond. De gravin is er dol op! 

Lees ook: Dít is het minder bekende zusje van gravin Eloise

Lech

Gravin Eloise komt al jaren met haar familie in Lech. Lech, dat in de Oostenrijkse Alpen ligt, is dan ook hun favoriete ski-bestemming. Lekker skiën, genieten van de natuur en mooie omgeving en het lekkere eten, zoals kaasfondue. De Oranjes zijn stuk voor stuk dol op deze plek.  

Barcelona

Barcelona is een levendige stad waar zon, zee en architectuur samenkomen. Ook dit is een van de favoriete vakantiebestemmingen van Eloise. Niet alleen de zon, de zee en het strand zijn er mooi om te bezoeken, maar ook de architectuur van onder andere Gaudí zijn een bezoekje waard. Eloise keek haar ogen uit toen ze dit voor de eerste keer zag. Daarnaast geniet ze ook graag van het bruisende nachtleven in de Barri Gòtic.

Lees ook: Dít zijn de 5 beste vrienden van Eloise

Tip van de redactie

In Beatrix – Dwars door alle weerstand heen ontrafelt Jutta Chorus het turbulente tijdperk van Beatrix na 2000. Tussen koninklijke rust en ongekende uitdagingen, toont deze vorstin veerkracht en vastberadenheid. Wat waren haar offers? Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES
DATUM 26-01-2024

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl

Jutta Chorus