New York

Eloise maakt het nachtleven van New York onveilig 

Eloise is vorige week aangekomen in haar nieuwe woonplaats New York. Afgelopen weekend is ze daar voor het eerst uit geweest en ze nam haar volgers mee in de voorbereidingen. 

Eloise is naast influencers en eigenaresse van een vintage kledingwinkel ook nog student. Ze studeert sinds vier jaar aan de Hotelschool in Amsterdam. Voor deze studie gaat ze nu een halfjaar stage lopen in New York

Instagram

Op Instagram deelt de gravin een video, waar te zien is dat ze haar make-up aan het doen is speciaal voor haar avondje uit. Ze vertelt: “Het is dus mijn eerste keer uitgaan in New York en ik ben heel benieuwd. Ik heb dus wel gehoord dat Nederland echt betere uitgaansplekken heeft, niet dat ik vaak uitga of zo.” 

Lees ook: Eloise van Oranje is voor haar stage naar New York vertrokken

Ready to go 

Op het einde van de video laat de influencers weten dat ze blij is met het resultaat van de diverse gezichtsverzorging en make-up producten van het merk Armani, die ze op haar gezicht heeft aangebracht. “Helemaal ready to go out”, zegt ze. 

Anoniemer leven

Waar Eloise uit is geweest, dat deelde ze niet. De gravin liet eerder al weten dat ze graag anoniemer wilde leven, tijdens haar periode in New York. Wel konden we de volgende dag op een story op Instagram zien dat ze een geweldige tijd heeft gehad. Ook was er te zien dat ze als ‘anti-kater’ ontbijt een heerlijke toast met avocado en ei heeft gegeten.

Lees ook: Willem-Alexander met Japanse kroonprins in New York

Lees ook: waar is koning Frederik gebleven?

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP/Instagram

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl