×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander met Japanse kroonprins in New York

  VN-bijeenkomst watergerelateerde rampen door kroonprinsen bezocht

  Willem-Alexander met Japanse kroonprins in New York

  Prins Willem-Alexander is niet de enige royal die woensdag en donderdag in New York aanwezig is bij een VN-bijeenkomst over watergerelateerde rampen. Ook prins Naruhito van Japan is erbij.

  In zijn rol van erevoorzitter van de Adviesraad voor Water en Sanitatie van de Verenigde Staten spreekt prins Naruhito op 6 maart over de ervaringen van Japan met de aardbeving en tsunami van 2011. De prins werd dinsdag in het Togu Paleis van Tokyo uitgezwaaid door zijn vrouw, prinses Masako, meldt persbureau AFP.

  Prins Willem-Alexander is voorzitter van de Adviesraad en houdt een toespraak. Secretaris-generaal Ban Ki-moon van de VN is daarbij aanwezig. Ook minister Schultz van Haegen vliegt naar de Amerikaanse stad. Dit vanwege de grote Nederlandse expertise en reputatie op het gebied van waterveiligheid.

  5 maart 2013 - 18:20