New York

Eloise van Oranje is voor haar stage naar New York vertrokken 

Eloise van Oranje heeft het vliegtuig gepakt naar New York. In deze bruisende stad in de Verenigde Staten gaat de gravin de komende zes maanden stage lopen. 

Eloise is naast influencers en eigenaresse van een vintage kledingwinkel ook nog student. Ze studeert sinds vier jaar aan de Hotelschool in Amsterdam. Voor deze studie gaat ze nu stage lopen in New York. 

Beelden vanuit het vliegtuig

De 21-jarige gravin deelde gisteren via Instagram diverse stories vanuit het vliegtuig. Zo deelt ze onder andere welke films ze gekeken heeft tijdens de vlucht. Zo keek ze onder andere Bridget Jones’s Diary, Crazy, Stupid love en Battle of the Sexes

Lees ook: ELOISE GENIET VAN ‘LAATSTE PAAR DAGEN’ IN NEDERLAND

Anoniem door het leven

Er komt voor de gravin een droom uit, eindelijk gaat ze stage lopen in New York. Ze gaf eerder al aan dat ze echt niet kon wachten om erheen te gaan. Waar ze het komende halfjaar stage gaat lopen, dat heeft ze niet bekend gemaakt. Waarschijnlijk heeft ze dat expres niet gedaan, want ze gaf in een eerder interview al aan dat ze het een prettig idee vond om in New York wat anoniemer door het leven te kunnen gaan. Volgens haar kan dat niet meer in Nederland. 

Lees ook: Eloise gaat stage lopen in New York: ‘Kan niet wachten’

Veel voorbereidingen 

De afgelopen weken heeft Eloise veel voorbereidingen moeten treffen voor haar stage in New York. De afgelopen weken deelde ze er vaak over. Vorige week deelde de gravin nog dat ze aan het genieten was van haar laatste dagen in Nederland en dat ze diverse ‘goodbye dates’ heeft gehad. Ook deelde ze een foto van haar lege kamer. 

Lees ook: Amalia loopt stage

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl