Eloise En Moeder

Eloise doet een ‘foto-dump’ van selfies (ook met moeder Laurentien)

Onze favo gravinfluencer was een avondje uit. Mét moeder Laurentien. Samen werden ze uitgeroepen tot ‘ultieme verbinders van 2023’.

Lifestylemagazine Harper’s Bazaar hield een gala-avond. Op de bewuste avond werd bekendgemaakt wie – volgens het publiek – de ‘ultieme verbinders van 2023’ waren. De keus viel op Eloise én haar moeder, prinses Laurentien. Eloise gaf in haar dankwoordje aan zich altijd te zullen blijven inzetten om tweedehands fashion te promoten. En zo de wereld een stukje mooier te maken.

Lees ook: geheime fotoshoot Camila

Cover

Na de bekendmaking gingen moeder en dochter op de foto voor een digitale cover van het blad. Dat leverde onderstaand prachtig resultaat op. Toffe outfits, een zwart-witfoto en twee stralende vrouwen.

Selfies

Maar Eloise had meer te bieden! Ze maakte een rits selfies en andere foto’s die avond en die deelt ze nu in een aparte post op Instagram. We like! Ook Laurentien staat op een aantal kiekjes. Wat vind jij van de outfit van Eloise?

LEES OOK: Mathildes modeweek: rood, oranje, groen

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

TEKST MARIJE KERSTEN

BEELD GETTYIMAGES/ INSTAGRAM @ELOISEVANORANJE

20 NOVEMBER 2023

TIP VAN DE REDACTIE

Met Coco Mademoiselle Intense van Chanel heb je een heerlijk koninklijk luchtje die je de hele dag omringd. Dit bloemige en kruidige parfum combineert de topnoten van sinaasappel, bergamot en citroen met hartnoten van roos, fruit en jasmijn. De basis van patchouli, tonkaboon, vanille, labdanum en muskus creëert een sensuele en verslavende geur voor de onweerstaanbare vrouw. Voor meer informatie klik op onderstaande button.