Germany Britain Royalty National Day Of Mourning

Geheime fotoshoot Camilla

De hertogin van Cornwall liet zich vorige week in het geheim fotograferen, voor een bijzonder doel.

Nee, beeld hebben we – nog – niet, maar we weten wel waar de shoot voor was. Camilla siert binnenkort, als ze 75 wordt, de cover van fashionbijbel Vogue!

Een klein team van tijdschriftmedewerkers deed de shoot, nadat de hertogin het aanbod had afgeslagen om verschillende stylisten van beroemdheden in te vliegen.

De hertogin zal te zien zijn op de cover van een speciale editie van het modetijdschrift, die samenvalt met haar verjaardag op 17 juli.

De stap past in de traditie van de koninklijke familie om in het blad te verschijnen, en komt nadat werd aangekondigd dat de hertogin koningin-gemaal zal worden. Britse media zien het als een teken van groeiende acceptatie en respect.

Kate Middleton stond in 2016 op de cover van Vogue, toen het blad een eeuw bestond. De koningin werd voor het eerst afgebeeld voor het tijdschrift in 1927, zittend op de schoot van haar moeder toen ze één jaar oud was. Ze verscheen ook op de cover van de Britse Vogue van vorige maand, ter ere van haar Platina Jubileum.

LEES OOK:

ZIEN: ELOISE STAAT IN DE VOGUE

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Daily Telegraph/Daily Mail