op bezoek

Zien: Constantijn en Laurentien op bezoek bij Eloise in New York 

Prins Constantijn en prinses Laurentien zijn op bezoek bij hun dochter Eloise in New York. En op de foto’s te zien is het één groot feest. 

Gravin Eloise kondigde een paar maanden geleden aan dat ze stage ging lopen in de Amerikaanse stad New York. Begin april was het eindelijk zover: ze had haar koffers gepakt naar deze bruisende stad. Niet alleen om stage te lopen, maar ook om wat anoniemer over straat te kunnen.

Op bezoek in New York

Eloise van Oranje liet op Instagram weten dat ze dankbaar is voor de momenten die ze samen met haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien, heeft gehad in New York. “Het was echt zo gezellig met mijn ouders. Ik heb ze een beetje mijn leven kunnen laten zien. De afgelopen dagen bestonden voornamelijk uit veel wandelen, het ontdekken van mooie plekjes en genieten van lekker eten”, vertelde de gravin vol enthousiasme in een Instagram-post. 

Lees ook: Eloise geeft update na haar eerste maand in New York

Dankbaar

Eloise liet vooral weten dat ze enorm dankbaar is dat haar ouders nu op bezoek zijn in New York. “Ik ben zo dankbaar voor deze momenten samen met hen, vooral omdat we het altijd zo druk hebben en niet altijd de kans krijgen om samen rustig dingen te doen. Ik heb enorm genomen van deze tijd samen.” 

Lees ook: Eloise maakt het nachtleven van New York onveilig

Eerder was bezoek nog onzeker

Op Koningsdag vroegen de verslaggevers of prins Constantijn en prinses Laurentien nog hun dochter gingen opzoeken in New York. Daarop zeiden ze dat ze het nog niet zeker wisten. Nu, drie weken later, zijn de ouders van de influencer en gravin dus alsnog gegaan en hebben ze hebben aan de foto’s te zien een fantastische tijd gehad. 

Lees ook: Trotse Constantijn en Laurentien geven update over Eloise in New York

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP / INSTAGRAM

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl