New York

Trotse Constantijn en Laurentien geven update over Eloise in New York

Eloise loopt alweer een aantal weken stage in New York. De hoogste tijd voor een update, speciaal van haar ouders. Hoe heeft de gravin het?

Gravin Eloise kondigde een paar maanden geleden aan dat ze stage ging lopen in de Amerikaanse stad New York. Begin april was het eindelijk zover: ze had haar koffers gepakt naar deze bruisende stad. Niet alleen om stage te lopen, maar ook om wat anoniemer over straat te kunnen. Hoe heeft de twintiger het?

Kinderen in het buitenland

De kinderen van prins Constantijn en prinses Laurentien zitten allesbehalve stil. Eloise is een influencer en loopt nu stage in New York, zoon Claus-Casimir studeert in Italië. Ook jongste dochter Leonore woont in het buitenland. Op dit moment studeert ze in Wales, aan het UWC Atlanti. Alle kinderen wonen op dit moment dus in het buitenland en voor de ouders is dat toch best wel spannend. 

Lees ook: Eloise van Oranje is voor haar stage naar New York vertrokken

Update tijdens Koningsdag 

Prinses Laurentien gaf tijdens Koningsdag in Emmen een update over haar dochter Eloise: “Het gaat heel goed met haar! Ze geniet en ze geniet van haar stage, het is haar van harte gegund.” Ze vervolgde: “Het is veel verder dan Emmen.”

Lees ook: Zien: Eloise bezoekt broertje Claus-Casimir in Italië

Koningsdag In Emmen 2024
Het koppel tijdens Koningsdag In Emmen

Bezoek aan New York

Wanneer je dochter een halfjaar stage gaat lopen in New York, dan moet je daar als ouders natuurlijk even heen. Op de vraag of prinses Laurentien en prins Constantijn hun dochter binnenkort nog gaan opzoeken zei de prins: “misschien wel.” Hij laat het dus nog in het midden, maar wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat ze niet met eigen ogen willen zien waar hun dochter verblijft. Met een bezoekje komt het dus wel goed! 

Lees ook: Prinses Laurentien nog steeds dolgelukkig met prins Constantijn

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD ANP

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl