maand in New York

Eloise geeft update na haar eerste maand in New York

Gravin Eloise is vorige maand naar New York vertrokken om daar een halfjaar stage te gaan lopen. Ze geeft nu een update over haar verblijf in de stad. 

Eloise is naast influencers en eigenaresse van een vintage kledingwinkel ook nog student. Ze studeert sinds vier jaar aan de Hotelschool in Amsterdam. Voor deze studie is ze nu in New York

Dankbaar

De gravin en influencer zit inmiddels alweer een maand in New York en ze geeft op Instagram een uitgebreide update. Ze zegt dat ze ontzettend aan het genieten is. “Elke ochtend word ik wakker en realiseer me ik weer hoe dankbaar ik ben om hier te zitten”, schrijft Eloise op haar Instagram. Bij haar verhaal deelt ze diverse foto’s van de afgelopen weken in deze grote Amerikaanse stad. 

Lees ook: Trotse Constantijn en Laurentien geven update over Eloise in New York

Bezoek vanuit Nederland

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien deelt verder in haar bericht ook dat er de komende maand mensen uit Nederland komen om haar op te zoeken. “Wat lekker druk, maar gezellig is”, zegt Eloise hierover. 

Droom die uitkomt 

Stage lopen in New York is voor de gravin een droom die uitkomt. Ze gaf eerder al aan dat ze echt niet kon wachten om erheen te gaan. Waar ze op dit moment stage loopt, dat heeft ze niet bekend gemaakt. Waarschijnlijk heeft ze dat expres niet gedaan, want ze gaf in een eerder interview al aan dat ze het een prettig idee vond om in New York wat anoniemer door het leven te kunnen gaan. Volgens haar kan dat niet meer in Nederland. 

Lees ook: Eloise maakt het nachtleven van New York onveilig

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl