Amalia Koningsdag Emmen Royalty Online

Populaire Amalia overladen met confettislierten tijdens Koningsdag

Het is feest vandaag, want de verjaardag van onze koning wordt gevierd! Koning Willem-Alexander (57) viert het dit jaar in Emmen samen met zijn gezin. Amalia (20) wordt tijdens deze festiviteit overladen met confettislierten.

Na het gemis van Alexia vorig jaar, was het gezin nu weer compleet. Er werden tompoucen, muziek, selfies, een handkus en confetti genoten. Kroonprinses Amalia werd zelfs bedolven onder oranje linten.

Amalia was duidelijk verrast door de ‘regen’ van oranje slingers. Haar zus Alexia snelde meteen toe om haar te helpen, gevolgd door de persoonlijk assistent van de prinsessen en de grootmeesteres van de koning. Gelukkig kon Amalia er zelf wel om lachen. Daarna ging ze verder met haar tour langs het publiek en de Emmense volkszanger Jannes.

Amalia Bedolven Onder Oranje Slierten Royalty Online
Amalia Bedolven Onder Oranje Slierten Royalty Online

Lees ook: Willem-Alexander bedankt koning Felipe voor het opvangen van Amalia

Ondertussen lijkt het dat de kroonprinses een behoorlijke fan base heeft opgebouwd. Mensen die aan de kant staan willen graag met Amalia op de foto.

Dutch Royal Family Celebrates Kingsday In Emmen
Koningsdag in Emmen © Getty Images

Lees ook: Nu: Amalia schittert tijdens haar eerste officiële staatsbanket

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl