charlene

Zo zien de broers van Charlene eruit

Je kent Charlene als de charmante, goedgeklede vrouw van Albert, met haar korte kapsels en bescheiden glimlach. Maar de Afrikaanse heeft ook nog 2 broers: Gareth en Sean.

Charlene werd geboren op 25 januari 1978 . Haar beide broers zijn jonger, Gareth (1980) en Sean (1983). Zij zijn dus ook de ooms van de tweeling Jacques en Gabriella, gezellig hoor! Gareth is net als zijn zus een fervent zeefietser (ja, echt) en met zijn team strijdt hij ’s zomers vriendschappelijk tegen het team van Charlene. Misschien had je de sportfoto’s die we onlangs van Charlene op een rijtje zetten nog niet gezien? Nog een leuk weetje over Gareth is dat ook hij in Monaco is getrouwd. Hij werkt als IT-specialist.

Sean daarentegen trouwde zijn grote liefde wél in Zuid-Afrika, waar zus en broertjes grotendeels opgroeiden. Hij is ook de broer die het huwelijk van Charlene met Albert openlijk ‘verdedigde’, een aantal jaren terug. Er waren toen geruchten dat het huwelijk tussen de royals in zwaar weer zou verkeren, maar Sean verzekerde iedereen dat zijn zus ‘erg gelukkig’ was.

Tijd om eens te zien hoe Gareth (foto’s 1 en 2) en Sean (foto’s 3 en 4) eruitzien. Wat vind jij, lijken ze op Charlene?

Gareth Broer Van Charlene Foto 3
Gareth Broer Van Charlene Foto 1
Sean Broer Van Charlene Foto 1
Sean Broer Van Charlene Foto 2

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @hshprincesscharlene, People, Hola, News 24, GettyImages

Tip van de redactie

KLIK HIER