Charlene Kapsel 2

Zo zien de broers van Charlene eruit

Je kent Charlene als de charmante, goedgeklede vrouw van Albert, met haar korte kapsels en bescheiden glimlach. Maar de Afrikaanse heeft ook nog 2 broers: Gareth en Sean.

Charlene werd onlangs 43 jaar. Haar beide broers zijn jonger, Gareth is 41 en Sean 38. Zij zijn dus ook de ooms van de tweeling Jacques en Gabriella, gezellig hoor! Gareth is net als zijn zus een fervent zeefietser (ja, echt) en met zijn team strijdt hij ’s zomers vriendschappelijk tegen het team van Charlene. Misschien had je de sportfoto’s die we onlangs van Charlene op een rijtje zetten nog niet gezien? Nog een leuk weetje over Gareth is dat ook hij in Monaco is getrouwd. Hij werkt als IT-specialist.

Sean daarentegen trouwde zijn grote liefde wél in Zuid-Afrika, waar zus en broertjes grotendeels opgroeiden. Hij is ook de broer die het huwelijk van Charlene met Albert openlijk ‘verdedigde’, een aantal jaren terug. Er waren toen geruchten dat het huwelijk tussen de royals in zwaar weer zou verkeren, maar Sean verzekerde iedereen dat zijn zus ‘erg gelukkig’ was.

Tijd om eens te zien hoe Gareth (foto’s 1 en 2) en Sean (foto’s 3 en 4) eruitzien. Wat vind jij, lijken ze op Charlene?

Gareth Broer Van Charlene Foto 3
Gareth Broer Van Charlene Foto 1
Sean Broer Van Charlene Foto 1
Sean Broer Van Charlene Foto 2

LEES OOK:

Delphine deelt 20-jaar-oude throwback (mét naveltruitje)

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @hshprincesscharlene, People, Hola, News 24

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen