Charlene Badpak Foto 2

5 foto’s waarop Charlene aan het sporten is

Ze voelt zich als een vis in het water, dat weet je inmiddels. We zetten de sportieve kant van Charlene eens even goed in de schijnwerpers. Ready? Set.. go!

De mooie Zuid-Afrikaanse vierde kortgeleden haar 43ste verjaardag. Iets anders dat al jaren ‘kort’ is, is natuurlijk haar kapsel. Ze komt ontzettend goed weg met opgeschoren zijkanten. En ook een pixie cut staat haar beeldig. Onlangs nog verschenen foto’s van een nieuwe interpretatie van haar (korte) kapsel, die Charlene heeft prima door wat haar gezicht omlijst en typisch bij haar eigen stijl past.

Ditmaal laten we de kapselpraat eventjes voor wat het is en kijken we naar Charlene die aan het sporten is. Steevast buiten en natuurlijk vaak in en om het water. Kijk gezellig mee naar deze 5 mooie foto’s.

Charlene is zwemkampioene, ze nam zelfs deel aan de Olympische Spelen. Maar ze zoekt het water ook op voor andere activiteiten, zoals suppen.

Charlene Badpak Foto 2

Dit is een hobby die je in onze contreien wat minder vaak ziet: waterfietsen. Charlene legt echter hele afstanden af per waterfiets. Liefst in de zomer, dat is ook wanneer deze foto van haar (plus: een geweldige zonsondergang) is gemaakt: juli 2020.

Charlene Waterfiets Screenshot Instagram

En van vloeibaar water gaan we even naar bevroren water! Charlene en haar gezin genieten namelijk ook graag van de sneeuw. Hier leert ze dochter Gabriella de basisbeginselen van het skiën. Het is een leuke video, die je in zijn geheel kunt zien op haar Instagram-account.

Charlene In De Sneeuw Screenshot Instagram

Hoe kan het ook anders, tóch nog een zwemfoto. Ze zwemt ook in open water, zoals de zee, maar hier zien we haar in een binnenzwembad. Ze geeft instructies over veilig zwemmen aan kinderen.

Charlene Zwembad

En tot besluit sporten van een hele andere orde! Ze laat zien hoe sterk ze is, in deze fitnessruimte. Ziet er sportief uit, uwe ‘Doorluchtigheid’! (dat is haar officiële titel, geloof het of niet)

Charlene Fitness

LEES OOK:

Foto’s: ook prinses Margriet gaat digitaal

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @hshprincesscharlene, New My Royals

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen