Charlene Jacques Gabriella

Tweeling Monaco: 6 leuke foto’s door de jaren heen

Geboren in december 2014 en dus onlangs 6 jaar geworden. Wij zochten de leukste 6 foto’s voor je uit, eentje voor ieder levensjaar van Jacques en Gabriella!

Een tweeling vormen is al best bijzonder. En als je je dan ook nog ‘royal’ mag noemen, word je vast en zeker dubbel zo vaak (en kritisch, wellicht) bekeken. Van dat laatste lijken Gabriella en Jacques nog niet zo veel last te hebben, ze genieten met volle teugen van hun familie, verjaardagsfeestjes en uitjes met hun vader en moeder.

De blonde broer en zus zijn inmiddels dus 6 jaar. Geen kleuters meer, maar wel nog jong, dartel en zich niet altijd bewust van de camera’s om hen heen. Wij hebben uit ieder levensjaar van de tweeling een leuke foto voor je. Dubbel genieten!

Geheel volgens traditie werden de 2 gedoopt in hun eerste levensjaar. Trotse ouders Charlene en Albert genoten met volle teugen van die bijzondere dag.

Tweeling Monaco Foto 1

Ze blijven vaak dicht bij elkaar, omhelzen elkaar ook graag. Hier zien we ze als 2-jarigen, hetzelfde shirtje aan en bijna dezelfde gezichtsuitdrukking.

Tweeling Monaco Foto 2

Rond Kerst is het altijd gezellig in huize Grimaldi. Dat kon je op deze foto van afgelopen december ook wel zien. In 2019 was de tweeling 3 jaar en heel guitig!

Tweeling Monaco Foto 3

Spannend, voor het eerst naar school. Gelukkig samen, dus vertrouwd. Hier zien we ook dat Jacques ietsje harder groeit dan Gabriella.

Tweeling Monaco Foto 4

Lekker wroeten in de aarde, meehelpen in de tuin, welke 5-jarige wil dat nu niet? Jacques en Gabriella in de voorjaarszon, rond Pasen vorig jaar.

Tweeling Monaco Foto 5

Wie zoet is, krijgt lekkers. En wie jarig is, ook! De tweeling met hun ouders aan een tafel vol gebakjes en cadeaus. Je raadt het al, deze foto werd genomen op hun 6de verjaardag.

Tweeling Monaco Foto 6

LEES OOK:

Sofia showt babybuik in mooie winterjurk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @hshprincesscharlene