Street Style Paris Fashion Week Menswear Spring/summer 2025 Day Four

Royal romance! Zoon prins Albert zou daten met Savannah Hennessey

De liefde hangt in de lucht deze zomer. De zoon van prins Albert van Monaco (66), Alexandre Grimaldi (20), lijkt namelijk te daten met Savannah Hennessy.

Volgens Europese media is de oudste zoon van Albert ‘erg close’ geworden met Savannah Hennessy, de kleindochter van prinses Barbara van Orléans. Het paar werd onlangs knus gespot bij verschillende shows tijdens de Italiaanse Fashionweek.

Alexandre is de zoon van Albert en Nicole Coste, een 52-jarige voormalige stewardess van Air France uit Togo. Omdat zijn ouders niet getrouwd waren toen hij geboren werd, staat Alexandre niet in de lijn van troonopvolging. Hij brengt vaak tijd door met zijn halfzus Jasmin Grimaldi en zijn tweelingzus en -broer, Prins Jacques en Prinses Gabriella (8), die Albert deelt met zijn vrouw, prinses Charlène.

Savannah is de kleindochter van prinses Barbara van Orléans en een erfgename van de prestigieuze Hennessy-familie, bekend om hun cognacdynastie. Haar voorvader, Richard Hennessy, richtte het beroemde Hennessy cognacmerk op in 1765.

Lees ook: Zo ziet Alexandre, de buitenechtelijke zoon van Albert, eruit

Tijdens de Gucci-show zag Alexandre (20) er stijlvol uit in een wit overhemd en een lange zwarte jas. Savannah, die zelf ook model is, droeg een bijpassende camelkleurige outfit.

Gucci Men's Spring Summer 2025 Fashion Show Front Row Milan Fashion Week Menswear Spring/summer 2025
Alexandre Grimaldi en Savannah Hennessy © Getty Images

Het is niet de eerste keer dat het stel samen is gezien in de afgelopen maanden. Alexandre en Savannah woonden in mei al een lancering van een parfum van het merk van haar vader bij.

Lees ook: Charlène en Albert: scènes uit een huwelijk

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES