Prince Albert Of Monaco Acknowledges His Son Alexandre

Zo ziet Alexandre, de buitenechtelijke zoon van Albert, eruit

Het valt vast niet mee voor Charlene om te weten dat haar echtgenoot al zo lang een buitenechtelijke zoon heeft. Maar voor Alexandre Grimaldi-Coste is het vast ook niet makkelijk.

Nicole Coste, de  voormalige minnares van prins Albert, deelde een foto waarop ze samen staat met hun zoon, Alexandre Grimaldi-Coste (geboren 24 augustus 2003). Waarmee zij ook weer in de schijnwerpers opduikt.

We zullen de jonge Albert vaker zien. Een paar jaar geleden zei Coste in een interview dat ze met zijn vader heeft afgesproken hem zijn eerste achttien levensjaren buiten de publiciteit te houden. Die zitten er nu op. Misschien dat er daarom steeds vaker foto’s va hem verschijnen, zoals deze uit 2021:

"together" Monumental Sculpture By Lorenzo Quinn Unveiled At The 74th Annual Cannes Film Festival

Moeder

Zijn moeder werd geboren in Togo en kwam op haar zeventiende naar Frankrijk om te studeren. Ze werkte als stewardess bij Air France. IN juli 1997 vloog ze van de Franse rivièra naar Parijs, toen Albert, als passagier op die vlucht, haar telefoonnummer vroeg. De twee hadden daarna jarenlang een verhouding, tot Prins Rainier III, de vader van Albert een einde aan de verhouding eiste. Nicole vierde haar 31ste verjaardag nog met Albert en werd zwanger. Albert stond een vaderschapstest toe, bleek inderdaad de vader van het kind en beloofde om hem officieel als zijn zoon te erkennen.

Untitled Design 4 2
Untitled Design 4 2

Alexander Grimaldi

Alexandre werd katholiek gedoopt en zijn peetmoeder werd prinses Stephanie, de zus van Albert. Alexandre zou dus de wettelijke troonopvolger kunnen zijn van Monaco, ware het niet dat de wet daar verbiedt dat een kind van wie de ouders niet getrouwd zijn de troonopvolger wordt. Alexandre is wel een wettelijke erfgenaam van Albert.

Alexandre
Untitled Design 5

LEES OOK:

EX ALBERT HEEFT KRITIEK OP CHARLÈNE

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

/Bron: Paris Match

eloise
KLIK HIER