Charlotte Casiraghi

Zien: Dít is de nieuwe liefde van de recent gescheiden Charlotte Casiraghi 

Charlotte Casiraghi heeft haar huwelijk met Dimitri Rassam beëindigd. Dat niet alleen: ze is ook al met een nieuwe man gespot en dít is hem. 

Volgens Franse kranten stond het huwelijk tussen Charlotte Casiraghi en Dimitri Rassam al maanden op springen. En nu blijkt de dochter van prinses Caroline toch echt te gaan scheiden. De reden? Er zou in de agenda van producent Dimitri maar weinig tijd zijn voor zijn gezin. 

Scheiding

Het huwelijk tussen Charlotte Casiraghi en Dimitri Rassam heeft helaas niet standgehouden. Maar Charlotte laat er geen gras over groeien. Ze is namelijk al met een nieuwe man, waarvan gezegd wordt dat het haar nieuwe vlam is, gespot. De Franse tabloids zette de foto op de voorpagina, met daarbij de tekst: “De prinses en de schrijver: liefde op klaarlichte dag.”

Lees ook: Charlotte ontkent verlovingsbreuk

Nieuwe liefde

Wie is de nieuwe liefde van Charlotte Casiraghi precies? Het zou gaan om Nicolas Mathieu, een Frans auteur. Hij is bekend geworden met verschillende romans, een aantal zijn ook naar het Nederlands vertaald: De uitzichtlozen en Connemara. Dit is de nieuwe vlam van Charlotte.

Daten in Parijs

De twee kunnen hun verliefdheid niet meer verbergen. Ze worden regelmatig in Parijs, de stad van de liefde, gespot terwijl ze op date zijn. Lunchen op het terras, wandelen door de straten of met een cocktail in hun hand. De twee lijken het maar al te gezellig met elkaar te hebben. 

Lees ook: Charlotte Casiraghi zegt eindelijk het jawoord

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl