×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlotte ontkent verlovingsbreuk

  Media brachten schadelijke berichten in omloop

  Charlotte ontkent verlovingsbreuk

  Charlotte Casiraghi en Dimitri Rassam hebben in een verklaring hard uitgehaald naar de 'schandaalpers' die begin dit jaar uitvoerig heeft gemeld dat zij uit elkaar zijn. Het paar ontkent formeel alle ongegronde geruchten over de scheiding die over hen worden verspreid.”"


  De dochter van prinses Caroline van Hannover en Monaco en Dimitri hebben een advocaat opdracht gegeven te bekijken welke juridische stappen ondernomen kunnen worden tegen de media die de voor hen en hun minderjarige kinderen schadelijke berichten in omloop hebben gebracht. Dat laatste gebeurde volgens het paar enkel en alleen om de verkoopcijfers op te schroeven. Charlotte Casiraghi (36) zou zich vorig jaar hebben verloofd met Dimitri Rassam, hetgeen werd opgemaakt uit de verlovingsring die ze droeg. Aangenomen werd dat een huwelijk snel zou volgen, maar een bruiloft werd volgens insiders uitgesteld toen Charlotte in verwachting was. In oktober werd Balthazar geboren. Daarna werd het stil tot het Spaanse blad Hola, dat meestal goede contacten heeft in Monaco, meldde dat Charlotte en Dimitri hun verloving hadden verbroken. Het leek dat voor de tweede keer een relatie van Charlotte waaruit een baby was geboren, op de klippen liep. Ook Gad Elmaleh, de vader van haar eerste kind Raphaël (5), trouwde uiteindelijk niet met haar. Zowel Gad als Dimitri had ook al kinderen uit eerdere relaties. Charlotte is de enige dochter uit het huwelijk van prinses Caroline met Stefano Casiraghi, die in 1990 verongelukte toen Charlotte vier jaar oud was.

  11 januari 2019 - 17:29