Jazmin Grimaldii

Nu: Dít is Jazmin Grimaldi, de buitenechtelijke dochter van prins Albert

Jazmin Grimaldi is de buitenechtelijke dochter van prins Albert van Monaco, maar veel weten we nog niet over haar. Wat doet ze precies? 

Jazmin Grimaldi is de oudste van de twee buitenechtelijke kinderen van prins Albert van Monaco. Haar moeder is Tamara Rotolo. Op 1 juni 2006 gaf prins Albert toe de vader te zijn van Jazmin en verklaarde hij dat zij was geboren uit zijn relatie met Tamara Rotolo.

Alles over Jazmin Grimaldi 

Geboren in Zuid-Californië

Jazmin Grace Grimaldi is op 4 maart 1992 geboren in Palm Springs, Californië. Daar is ze ook gebleven tot ze ging studeren. Ze is een dochter van prins Albert van Monaco en Tamara Rotolo. Jazmin is de kleindochter van Grace Kelly. 

Jazmin Grimaldi
Us Entertainment Film Mary Queen Of Scots

Jazmin als artiest 

De oudste dochter van prins Albert heeft een drukke carrière als actrice, humanitair, activist en artiest. Ze werkt in Los Angeles als komiek. Ook werkt Jazmin momenteel in een schrijflaboratorium bij de Groundlings én verscheen ze onlangs in de film Cicada die nu te zien is op Apple TV en Amazon. We kunnen dus wel concluderen dat de oudste dochter van prins Albert allesbehalve stil zit. 

Monaco Arts Television Festival
Jazmin Grimaldi

Diverse opleidingen  

Ze studeerde af aan de Fordham University in New York City en studeerde theater en internationale zaken met de nadruk op humanitaire zaken. Na haar afstuderen aan Fordham ging ze verder als consultant bij het World Food Programme van de Verenigde Naties, terwijl ze haar acteerstudie voortzette aan het Stella Adler Conservatorium in New York City en een klassieke zangopleiding volgde.

Lees ook: Buitenechtelijke dochter prins Albert van Monaco kampte met coronaklachten

The Jazmin Fund 

Op 14-jarige leeftijd richtte ze haar liefdadigheidsinstelling, The Jazmin Fund, op. De liefdadigheidsinstelling is een doorlopend filantropisch project gericht op een humanitaire missie om de lokale gemeenschap en kinderen van Fiji de broodnodige hulp te bieden op het gebied van onderwijs, geneeskunde en ontwikkeling van gemeenschappen. In september 2018 opende het Jazmin Fonds het eerste kunstgerichte gemeenschapshuis in Naidi Village (Vanua Levu, Fiji). Het Jazmin Fonds werkt nu aan een op vrouwengericht huis in (Urata Village) Fiji, dat gepland was voor de zomer van 2020, maar nu verplaatst is vanwege de pandemie.

Lees ook: Onverwachte gast op galadiner Monaco

Grote liefde

Jazmin Grimaldi is al jaren samen met Ian Mellencamp. Ian was jarenlang een veelgevraagd model en werkt nu als acteur. Hij is het neefje van rock-legende John Mellencamp, die wereldwijd meer dan 40 miljoen albums heeft verkocht.

Raffaello Summer Day 2023 In Berlin
Jazmin Grimaldi met grote liefde Ian Mellencamp

Gecast voor Broadway musical 

Jazmin’s hoop is om haar passies voor humanisme en kunst te laten samensmelten. Jazmin verkent graag haar muzikale talenten als artiest en is onlangs gecast in een originele Broadway musical geregisseerd door Kathleen Marshall. Haar originele muziek is te vinden op alle muziekplatforms.

Lees ook: In beeld: de buitenechtelijke kinderen van Albert

Tip van de redactie

Droom je ervan om net zo fit en energiek te zijn Jazmin Grimaldi? Begin vandaag nog met een Fitbit Charge 6. Met geavanceerde tracking voor elke activiteit, helpt het je koninklijke fitnessdoelen te bereiken. Voor meer info klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl