In beeld: de buitenechtelijke kinderen van Albert

Dochter Jazmin Grace is 29 jaar en zoon Alexandre is 18. Nieuwsgierig naar deze 2 kinderen, die een halfzus en -broer zijn van tweeling Gabriella en Jacques? Kijk snel verder.

Misschien heb je het destijds wel meegekregen. Albert verwekte bij 2 vrouwen waarmee hij niet getrouwd was een kind. Een dochter in 1992 en een zoon in 2003 een zoon. Dit was voordat hij zijn huidige vrouw Charlene kende. ‘Big deal’, zou je wellicht zeggen, vele ouders zijn niet getrouwd en krijgen samen wel een kind. Maar in het geval van royals ligt dit vaak een stuk gevoeliger. Bovendien werden de relaties met de moeders van de kinderen gezien als affaires, niet als stabiele en langdurige relaties.

De norm in het land der vorsten is nog altijd: ontmoeten daten verloven trouwen kinderen krijgen. Dat Albert tot tweemaal toe voor een ander pad koos, leverde hem aardig wat reputatieschade op. Overigens is het Charlene die hem de afgelopen jaren aanspoorde toch vooral contact te houden met Jazmin en Alexandre en hen een eerlijke rol in zijn leven te geven. Albert heeft inderdaad met beide kinderen contact. De eerdere schaamte lijkt er grotendeels vanaf en er zijn zelfs foto’s van papa Albert met dochter en zoon samen. We kijken naar Jazmin Grace, die een Amerikaanse moeder heeft – Tamara Rotolo. En Alexandre, die een moeder uit Togo heeft – Nicole Tossoukpe.

Jazmin woont in Palm Springs, Californië. Ze is 29 jaar en heeft de achternaam ‘Grimaldi’. Deze foto werd in 2020 gemaakt.

2020 Hollywood For The Global Ocean Gala Honoring Hsh Prince Albert Ii Of Monaco Drinks Reception

Jazmin heeft ook een Instagram-account en deelt veel mooie plaatjes van haar leven. Hier zien we haar in een stunning jurk op een Parijs balkon.

Jazmin Grace Grimaldi Screenshot Instagram

Alexandre is 18 jaar. Zijn moeder is Nicole Tossoukpe, een Française van Togolese afkomst. Alexandre voert de achternaam Coste-Grimaldi. Hier zien we hem met zijn moeder.

Alexandre Grimaldi Foto Van Nouveau

En ook oudere (half-)zus Jazmin en Alexandre werden samen op de foto gezet. Sterker nog: dit plaatje deelde Jazmin toen Alexandre jarig was. Beiden hebben geen plek in de lijn voor troonopvolging in Monaco. Daarvoor moeten kinderen in de dwergstaat verwekt zijn binnen een huwelijk.

Alexandre En Jazmin Kinderen Van Albert Foto Van Daily Mail

LEES OOK:

Naar deze vrouwen is baby Sienna vernoemd

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @jazmingrimaldi