Grace Kelly Van Monaco

Dit is de kleindochter van Grace Kelly

Grace Kelly kreeg 2 dochters en een zoon. Albert is momenteel de regerende vorst, ook al is zijn zus prinses Caroline ouder dan hij. Stéphanie lijkt het meest op moeder Grace. En haar dochter Camille heeft dan weer ontzettend veel gelijkenissen met háár moeder. Kijk eens naar de foto: dit is de kleindochter van Grace Kelly van Monaco.

Het leest als een filmscript: de beeldschone Hollywood-actrice die Amerika verlaat om met de prins van het rijke staatje Monaco te trouwen. Het is wel degelijk wat er gebeurde. In april van 1956 trouwden Grace Kelly en prins Reinier (ook: Rainier). Ze kregen 3 kinderen:

Caroline Louise Marguerite (in 1957)

Albert Alexandre Louis Pierre (in 1958)

Stéphanie Marie Elisabeth (in 1965)

Prinses Caroline Van Monaco
Prinses Caroline Van Monaco

Prinses Caroline van Monaco

Bovenstaande foto van prinses Caroline van Monaco in een auto roept ook een herinnering op van het overlijden van haar moeder. Tragisch genoeg komt moeder Grace om het leven bij een eenzijdig auto-ongeluk, in 1982. Ze kreeg een beroerte en verloor de macht over het stuur. Stéphanie zat bij haar in de auto. De twee belandden in een ravijn. Grace overleed de dag erna in het ziekenhuis, zij is niet meer bij bewustzijn geweest. Stéphanie zou er met slechts lichte verwondingen uit zijn gekomen. Al is er ook een lezing waarbij zij wel degelijk ernstig nekletsel zou hebben opgelopen. Sommige details blijven onduidelijk.

Lees ook: hier wandelen Filip en Mathilde met de kinderen

We maken een sprong naar nu. Caroline kreeg 2 dochters en 2 zoons. Stéphanie kreeg 2 dochters en 1 zoon. Stéphanies jongste dochter, Camille, werd ‘buitenechtelijk’ geboren. Althans, volgens de Monegaskische wet. Deze 23-jarige lijkt enorm op haar mooie oma en mooie moeder. Kijk zelf maar eens.

Grace Kelly

Grace Kelly

Haar jongste dochter Stéphanie

Stéphanie

Stéphanies jongste dochter, Camille

Dit is de kleindochter van Grace Kelly van Monaco

Camille Gottlieb

LEES OOK:

De kinderen van Stéphanie van Monaco

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @camillerosegottlieb, Getty

Tip van de redactie

Met zwarte kralen en gouden kronen straalt deze natuurstenen armband stijl uit. Een subtiele touch voor elke outfit, deze set maakt het helemaal af. Voor meer informatie klik op onderstaande button.