Monaco Albert Stéphanie kinderen bal

In beeld: de kinderen van Stéphanie van Monaco

Stéphanie van Monaco heeft 2 dochters en een zoon. We brengen deze royal kids in beeld voor je: hoe oud zijn ze, hoe zien ze eruit en welke leuke weetjes kennen we?

Zoon Louis en oudste dochter Pauline. Zij hebben allebei dezelfde vader: Daniel Ducruet. En dan is er nog dochter Camille. Haar achternaam is Gottlieb, ze werd geboren uit de relatie tussen Stéphanie en Jean Raymond Gottlieb, die naast politieagent en skileraar ook paleiswacht was. Sterker nog, hij was hoofd beveiliging in Monaco! En nam destijds ontslag om verder te kunnen met Stéphanie.

Pauline

Zij is een ervaren duikster, ze heeft aan vele wedstijden deelgenomen – waaronder ook in Eindhoven. Pauline heeft fashion design gestudeerd in New York. Ze werkt nu als modeonderneemster, samen met vriendin en zakenpartner Maria Zarco. Hun bedrijf heet Alter Designs.

Pauline Van Monaco
Pauline Van Monaco 2

Louis

Ook Louis heeft het donkere haar en fijne gezicht van zijn moeder. Broer en zus lijken behoorlijk op elkaar. Hij runde samen met zijn vader het bedrijf MONADECO, maar is nu aan het werk als adviseur voor internationale projecten bij voetbalclub Nottingham Forest. Hij trouwde in juli 2019 met zijn Marie en ze kregen in april 2023 hun eerste kindje, dochter Victoire.

Louis Van Monaco 2
Louis Van Monaco
Louis En Marie Ducruet Screenshot Instagram

Camille

Camille is dus een halfzusje van Pauline en Louis. Ze is nu 25 jaar en lijkt als 2 druppels water op Stéphanie! Camille werkt in de PR, voor onder meer een club in Monaco verzorgt ze het managen en de marketing van evenementen.

Camille Van Monaco Screenshot Instagram
Stéphanie En Kinderen
Camille Rose Screenshot Instagram

LEES OOK: Mary casual in blauwe winterjas en baggy jeans

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty.

Beeld: ANP, Instagram @camillerosegottlieb, @monacoprincelyfamily, Getty

#Royaltynl

eloise
KLIK HIER