Stéphanie En Kinderen 3

In beeld: de kinderen van Stéphanie van Monaco

Stéphanie van Monaco heeft 2 dochters en een zoon. We brengen deze royal kids in beeld voor je: hoe oud zijn ze, hoe zien ze eruit en welke leuke weetjes kennen we?

Zoon Louis is 28 jaar. Oudste dochter Pauline is 27 jaar. Zij hebben allebei dezelfde vader: Daniel Ducruet. En dan is er nog dochter Camille, zij is 23 jaar. Haar achternaam is Gottlieb, ze werd geboren uit de relatie tussen Stéphanie en Jean Raymond Gottlieb, die naast politieagent en skileraar ook paleiswacht was. Sterker nog, hij was hoofd beveiliging in Monaco! En nam ontslag om verder te kunnen met Stéphanie.

Dit is Pauline. Zij is een ervaren duikster, ze heeft aan vele wedstijden deelgenomen – waaronder ook in Eindhoven. Pauline heeft fashion design gestudeerd in New York. Ze werkt nu als modeonderneemster, samen met vriendin en zakenpartner Maria Zarco. Hun bedrijf heet Altered Designs.

Pauline Van Monaco
Pauline Van Monaco 2

Ook Louis heeft het donkere haar en fijne gezicht van zijn moeder. Broer en zus lijken behoorlijk op elkaar. Hij runde samen met zijn vader het bedrijf MONADECO, maar is sinds vorige maand aan het werk als adviseur voor internationale projecten bij voetbalclub Nottingham Forest.

Louis Van Monaco 2
Louis Van Monaco

Camille is dus een halfzusje van Pauline en Louis. Ze is nu 23 jaar en lijkt als 2 druppels water op Stéphanie! Camille werkt in de PR, voor onder meer een club in Monaco verzorgt ze het managen en de marketing van evenementen.

Camille Van Monaco Screenshot Instagram
Stéphanie En Kinderen

LEES OOK:

5 mooie foto’s van Märtha Louise en haar vriend Durek

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @monacoprincelyfamily, @camillerosegottlieb