Verzorgingsproducten Charlene

Dít zijn de favoriete verzorgingsproducten van prinses Charlene van Monaco

Prinses Charlene ziet er altijd op en top uit. Ze gebruikt dan ook al jaren dezelfde verzorgingsproducten, maar wat gebruikt ze allemaal? 

Het is duidelijk dat het vorstelijke huidje van prinses Charlene van Monaco iets mag kosten, want goedkoop zijn haar favoriete verzorgingsproducten niet. 

3LAB

Prinses Charlene gebruikt al jaren de verzorgingsproducten van 3LAB. Het merk is in 2003 opgericht en combineert beauty en wetenschap. Op deze manier kunnen ze de laatste innovaties op het gebied van skincare in al hun producten verwerken. 

Lees ook: Foto’s: dít is hoe prinses Charlene van Monaco er vroeger uitzag

Veel celebrities die het gebruiken 

Niet alleen prinses Charlene van Monaco is fan van 3LAB. Er zijn ook veel celebrities die dit merk dag in dag uit gebruiken. Denk hierbij aan Jennifer Lopez en Hilary Swank. Erica Chung, mede-oprichter van de 3LAB verzorgingsproducten, verklapte wie welk product graag gebruikt: “Jennifer Lopez gebruikt de WW Brightening Cream, en Prinses Charlene van Monaco gebruikt veel van de producten uit het assortiment. Het is een lange lijst!” Een bron vertelde dat de prinses vooral fan zou zijn van de Superlijn van 3LAB en de Perfect Neck Cream

Opening Ceremony 61st Monte Carlo Tv Festival
Prinses Charlene met haar mooie huid

Aardig prijskaartje

De verzorgingsproducten van 3LAB zijn zeker niet goedkoop. Wanneer je een product van dit merk wil kopen, dan moet je aardig diep in de buidel tasten. Zo betaal je voor prinses Charlene haar favoriete Perfect Neck Cream €190 voor een potje van maar 60 ml. Verder betaal je voor een SPF crème €80 en voor een maandset ampullen voor een betere huid maar liefst €1200. Dat is nogal wat. 

Lees ook: Dit wil je zien: de prille liefde tussen Albert en Charlène

Tip van de redactie

Wil je net zo’n mooie, jonge huid krijgen als prinses Charlene van Monaco? Ervaar een jeugdige gloed met Advanced Night Repair. Deze revolutionaire formule, verrijkt met ChronoluxCB™ technologie, vermindert lijntjes, rimpels en poriën aanzienlijk tijdens je slaap. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl