Albert Charlene 4

Albert op Crocs (!) en Stéphanie en Charlene ‘bijna’ naast elkaar: dé kerstfoto uit Monaco

Wat een heerlijk plaatje. Een mooie kerstboom in een prachtige hal. En laat daar nu net een deel (want er ontbreken wat mensen) van de Monegaskische royals poseren. Het levert een bijzondere foto op… inclusief Albert op knalrode Crocs.

Je mag het een bij-elkaar-geraapt-zootje noemen. Of een heerlijke familiefoto. Opvallend is-ie hoe dan ook. Een Kerst-moment voor Charlene en Albert, mét Stéphanie, haar beide dochters en haar zoon en we spotten ook Gabriella. Die onlangs 6 jaar werd. Net als tweelingbroertje Jacques, uiteraard, maar die zien we níét op deze foto terugkomen.

Wellicht een spontaan moment? Jacques had geen zin? Of is hij met zijn 6 jaar al talentvol genoeg om deze foto te hebben gemaakt? Wie ook ontbreekt, is natuurlijk Alberts andere zus: Caroline. Het is niet bekend of de hele bups samen aan het Kerstdiner heeft gezeten, maar laten we in elk geval genieten van deze bijzondere foto. Wie had dat gedacht… Albert op rode Crocs!

Kerstfoto Charlene Monaco Screenshot Instagram

Aaah, gelukkig, daar is Jacques dan toch! Samen met Gabriella en papa Albert, die zich duidelijk niet geneert voor zijn Kerst-look.

Charlene Kerst 2020 Screenshot Instagram Tweeling En Albert 1

LEES OOK:

5x dit deden de royals met Kerst

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @hshprincesscharlene