5x dit deden de Royals met Kerst

De Kerstdagen liggen achter ons en we maken ons op voor Oud & Nieuw (zonder vuurwerk). Even terugblikken op hoe Kerst eruitzag voor de royals is nooit verkeerd. Kijk je gezellig mee?

Het is voor velen de gezelligste tijd van het jaar, al zien de feestdagen er in 2020 ongekend anders uit dan voorheen. Minder tafelgasten, geen echte feestjes en ‘onze handen wassen tot ze kapot gaan’. Wij kijken op maandag graag naar wat de royals zoal deden in het weekend. En laat dat nu precies het Kerstweekend zijn geweest.

Misschien had je het bij ons al gelezen: Eloise ging zelfs eventjes live op Instagram, met Kerst. Vragen over haar oma (Beatrix) en nichtjes (Amalia, Alexia en Ariane) wist ze best handig te omzeilen.

Eloise Screenshot Instagram Kerst 2020

Pieter-Christiaan deelde laatst al plaatjes van de Kerstboom die hij en Anita in huis hebben staan. En met Kerst zelf mochten we genieten van deze foto van de ‘kosmische kus’ die hij buiten maakte.

Pieter Christiaan Screenshot Instagram Kerst 2020

Sofia zette haar Carl Philip in de achtertuin op de foto. De Kerstkabouters zijn een Scandinavisch gebruik. Gelukkig heeft de Zweedse prins een warme trui aan, want het kan fiks koud worden in het hoge Noorden.

Carl Philip Screenshot Instagram Kerst 2020

Een vrolijke foto van Charles en Camilla, die eropuit trokken mét hun wandelstokken deze Kerst. Ze wensen iedereen vooral een ‘beter nieuw jaar dan dit jaar’ toe.

Charles En Camilla Screenshot Instagram Kerst 2020

Viktória, de vrouw van prins Jaime, deelde deze mooie Kerstkrans op Instagram. Haar dochter maakte ‘m (al wordt niet duidelijk of dat Zita of Gloria is). Viktória grapt dat ze niet weet of ze dit type knutsel-Kerstkrans ‘zorgwekkend’ of ‘bemoedigend’ moet vinden, hij lijkt namelijk nogal op de kleuren- en symbolenwaaier die gebruikt wordt om Nederlandse duurzame doelen mee te labelen. Een heel bewust gezin dus!

Viktória Screenshot Instagram Kerst 2020

LEES OOK:

Mathildes modejaar 2020: veel Belgische ontwerpers

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @eloisevanoranje, @pcvanoranje, @prinsparet, @clarencehouse, @bourbonviktoria