Koninklijke Familie Poseert In De Sneeuw

Eloise ging live op Instagram: Zo viert ze kerst met familie

Zaterdagmiddag heeft de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien in haar tweede live-uitzending op Instagram heel verstandig alle vragen over de koninklijke familie en de relatie met haar nichtjes in paleis Huis ten Bosch omzeild.

De 18-jarige Eloise kreeg daar veel vragen over, maar toen ze werd gevraagd of ze dat niet vervelend vond, antwoordde ze dat ze die vragen gewoon negeerde. Vragen over vriendjes overigens ook. ‘Dat houd ik privé.’ Inmiddels heeft de gravin 218.000 volgers op Instagram. Ze beantwoordde vragen af over haar kleding- en muziekkeuze, het studieleven in Amsterdam, plannen voor de toekomst, talenkennis en favoriete winkels, apps en eten. Zaterdagavond stonden thuis taco’s en wraps op het menu, met kerst had het gezin gegourmet zo vertelde ze.

Eloise liet weten erg te hebben genoten van de praatsessie met haar volgers “die uit de hele wereld bleken te komen”. Ze was ook duidelijk minder nerveus dan de eerste keer en zou het zeker snel weer een keer doen. Een fysieke ‘meet and greet’ zag ze niet zitten. “Dan komt er niemand,” lachte ze.

LEES OOK:

Kersttoespraak Willem-Alexander was kijkcijferhit

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.