prinses Tatiana

Broer Griekse prinses Tatiana spoorloos verdwenen

Prinses Tatiana van Griekenland maakt zich ontzettend veel zorgen. Haar (stief)broer Attilio Brillembourg is namelijk al twee weken vermist. 

Het is een moeilijk jaar voor de Griekse prinses Tatiana. Eerder dit jaar maakten zij en prins Nikolaos dat ze na een huwelijk van veertien jaar gaan scheiden. Nu heeft ze weer met een tegenslag te maken: haar (stief)broer is spoorloos verdwenen. 

Spoorloos verdwenen

Prinses Tatiana is verdrietig om de vermissing van haar broer. Attilio Brillembourg is al bijna twee weken vermist in Amerika. De prinses vraagt op Instagram hulp van iedereen om naar hem uit te kijken. “Zelfs het kleinste beetje informatie dat u ons kunt geven, kan iets betekenen.”

Lees ook: Griekse prins Nikolaos trouwt Zwitserse Tatiana

Opsporingsbericht

In de Amerikaanse media is inmiddels een opsporingsbericht verschenen. Volgens het bericht is hij voor het laatste gezien in de nacht van 18 mei in Malibu in Californië. Hij droeg een blauw overhemd, grijze broek en geen schoenen. “Er zijn zorgen over het welzijn van de heer Brillembourg”, is er verder ook nog in het bericht te lezen.

Princess Tatiana Of Greece Meet & Greet In Munich
Prinses Tatiana met haar ex-man prins Nikolaos

Extra hulp

Naast het opsporingsbericht heeft prinses Tatiana ook een bericht via Instagram eruit gegooid. “Tien dagen geleden is mijn broer, Atti, verdwenen. Ik wil mijn diepste dankbaarheid uitspreken voor de overweldigende berichten van liefde en steun en voor alle mensen die dag en nacht naar hem hebben gezocht. De zoektocht naar onze broer, die voor het laatst werd gezien in Malibu, betekent veel voor ons.” 

Lees ook: Griekse prins Nikolaos gaat na veertien jaar scheiden

Kracht 

Ze vervolgt met:  “Uw gedachten en gebeden zijn een bron van kracht geweest voor onze familie”, vervolgt ze. “We vragen om verdere steun. Zelfs het kleinste beetje informatie dat u ons kunt geven, kan iets betekenen. We danken u uit de grond van ons hart.”

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES