prins Nikolaos

Griekse prins Nikolaos gaat na veertien jaar scheiden 

De Griekse prins Nikolaos en zijn vrouw prinses Tatiana gaan na een huwelijk van veertien jaar uit elkaar. 

De Griekse prins Nikolaos is het derde kind van Constantijn, de laatste koning van Griekenland. De 54-jarige Nikolaos en 43-jarige Tatiana zijn maar liefst veertien jaar getrouwd geweest. in totaal zijn ze 21 jaar samen geweest. Ze hebben samen geen kinderen gekregen. 

Aankondiging scheiding 

De Griekse prins Nikolaos heeft in een verklaring van het Griekse hof laten weten dat hij en zijn vrouw prinses Tatiana gaan scheiden. Ze laten samen in deze verklaring weten dat ze met wederzijds respect uit elkaar gaan en daarnaast bevriend blijven. 

Lees ook: Griekse prins Nikolaos trouwt Zwitserse Tatiana

Ontmoeting 

Nikolaos en Tatiana hebben elkaar in 2003 tijdens een skivakantie in Zwitserland ontmoet. Het stel kondigde zes jaar daarna hun verloving aan. In 2010 trouwden ze op het Griekse eiland Spetses. Er kwamen diverse Europese royals naartoe. Ook waren onze Willem-Alexander en Máxima op het trouwfeest aanwezig. 

Prins Nikoloas
Prins Nikolaos

Laatst in openbaar

In februari dit jaar werd het stel voor het laatst samen in het openbaar gezien. Dit was tijdens de herdenking voor koning Constantijn. Deze herdenking vond plaats in Windsor

Lees ook: Laatste koning van Griekenland overleden

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl