×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweedse koning en Noorse prinses juichen skiërs toe

  'Wat de Oranjes kunnen, kunnen wij ook!' zullen de Zweedse koning Carl Gustaf en de Noorse prinses Astrid wellicht gedacht hebben. Vol enthousiasme moedigden zij onlangs langlaufers aan, die voor de wereldbeker streden in het Noorse Trondheim.

  25 februari 2020 - 08:26 Lees verder
  Queen Elizabeth had vroeger een beugel

  De nu 93-jarige koningin Elizabeth had als jong meisje een beugel. Dit vertelde ze tijdens een bezoek aan een nieuw tandheelkundig ziekenhuis in Londen, waarvan ze de opening bijwoonde.

  24 februari 2020 - 20:57 Lees verder
  Prachtige foto van prinses Juliana in de sneeuw

  Zo af en toe duikt er een kiekje op van een royal, waar je een spontane glimlach van krijgt. Deze foto van Koningin Wilhelmina met haar dochter Juliana is daar een prima voorbeeld van.

  24 februari 2020 - 18:50 Lees verder
  Prima weer verwacht tijdens fotosessie Oranjes in Lech

  Het lijkt prima weer te worden om mooie plaatjes te schieten tijdens de traditionele fotosessie met de koninklijke familie.

  24 februari 2020 - 18:14 Lees verder
  Filip nodigt andere jarige zestigers uit

  Belgen die op precies dezelfde dag zijn geboren als koning Filip zijn uitgenodigd om hun zestigste verjaardag te vieren in het kasteel van Laken.

  24 februari 2020 - 12:09 Lees verder
  Prinses Letizia leert over coeliakie

  Koningin Letizia van Spanje heeft zich laten bijpraten over leven met een glutenintolerantie. Een aandoening die ook wel coeliakie wordt genoemd.

  24 februari 2020 - 12:01 Lees verder
  Genoeg bezoek voor jarige Naruhito

  Hoewel er geen publiek welkom was bij het keizerlijk paleis heeft de Japanse keizer Naruhito toch genoeg bezoek gekregen op zijn eerste verjaardag als keizer.

  24 februari 2020 - 11:24 Lees verder
  Beste vriendin Meghan helpt Harry en Meghan

  Nu bekend is geworden dat Harry en Meghan de merknaam Sussex Royal niet meer mogen gebruiken, schiet de beste vriendin van Meghan, Jessica Mulroney, het paar te hulp.

  24 februari 2020 - 10:06 Lees verder
  Zó verjaagt Queen Elizabeth de Monday blues

  Met frisse tegenzin weer aan een nieuwe werkweek beginnen ... Het overkomt zelfs koningin Elizabeth. Maar wat wil je, na 68 jaar op de troon? Gelukkig heeft de Queen een uitstekend doch simpel foefje om de Monday blues te verjagen.

  24 februari 2020 - 08:31 Lees verder
  William laat kinderen lammetjes voeren

  Prins William en zijn gezin hebben afgelopen week de buitenlucht opgezocht in Norfolk.

  23 februari 2020 - 16:54 Lees verder
  Klik hier voor meer artikelen