Ontmaagd Prins Harry

Niet Elizabeth Hurley, maar déze vrouw heeft prins Harry ontmaagd

In zijn biografie Reserve vertelde prins Harry al hoe hij zijn maagdelijkheid verloor aan een oudere vrouw, maar wie was deze vrouw precies? 

In de biografie Reserve onthulde prins Harry diverse intieme details uit zijn jeugd. Zo had hij het over zijn tijd als feestbeest en ook over hoe hij ontmaagd werd. Hij noemde geen namen, maar toch is er nu naar buiten gekomen wie het is geweest. 

Uitgebreid beschreven in boek

Prins Harry schreef in zijn boek uitgebreid over het moment waarop hij ontmaagd werd. Hij was op dat moment zeventien jaar. Hij schreef hierover het volgende: “Het was een oudere vrouw die hield van paardrijden. Het was redelijk vernederend. Ze bereed me als een hengst en sloeg me op mijn achterwerk.”

Lees ook: ‘Harry niet eerlijk over ontmaagding’

Britse actrice 

Afgelopen week werd er in een televisieprogramma aan de Britse actrice Elizabeth Hurley gevraagd of zij degene was die de prins had ontmaagd. “Absoluut niet. Het was heel bizar. Prins Harry schreef: ‘Ze was Brits, ze was ouder en het was in Gloucestershire’. Mensen hadden meteen zoiets van: ‘Ah, dat is Elizabeth.’ Het was absurd en belachelijk”, zei de actrice hierover. 

Prince Harry's Memoir "spare" On Sale In Windsor
Prince Harry’s Memoir “spare”

Sasha Walpole

Ondanks de vele speculaties, vertelde Sasha Walpole aan de Britse krant The Sun dat zij degene is geweest die prins Harry heeft ontmaagd. Ze vertelde dat ze op de zekere avond minimaal tien shotjes tequila, Baileys en Sambuca op had. “We waren redelijk dronken. We kropen buiten over een hek naar een veld. Ik gaf hem een sigaret en stak de mijne en de zijne aan. Daarna begon hij me te kussen.” En dat was niet het enige wat er gebeurde. “Van het ene kwam al snel het andere. Uiteindelijk zijn we op de grond geëindigd. De seks was passioneel en spannend omdat we wisten dat het eigenlijk niet mocht.” Lang duurde de vrijpartij tussen de twee niet. Ze vervolgt: “Het duurde maar vijf minuten.”

Lees ook: Vrouw die Harry ontmaagde spreekt zich uit

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl