Recordbedrag Villa

Prinses Madeleine verkoopt Amerikaanse villa voor dít recordbedrag 

De Zweedse prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill hebben hun woning in Florida verkocht voor een recordbedrag. Het gezin keert binnenkort weer terug naar Zweden. 

Prinses Madeleine, het jongste kind van koning Carl Gustaf en koningin Silvia, verliet jaren geleden Zweden om zich in de Verenigde Staten te vestigen. Nu is ze van plan om terug te keren naar Zweden en daarom zette zij en haar echtgenoot Chris O’Neill het in 2019 aangekochte huis te koop.  

Grote renovatie

In 2019 kochten de Zweedse prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill een villa in Florida voor een bedrag van omgerekend 2,6 miljoen euro. Ze lieten het daarna naar hun wens opknappen. Nieuw badkamers, een nieuwe keuken, een nieuwe vloer en een nieuw zwembad. Alles werd gerenoveerd om er een echt thuis van te maken. 

Lees ook: Man Madeleine vraagt paspoort aan

Goede winst door recordbedrag

Begin vorig jaar hebben prinses Madeleine en haar man de villa te koop gezet. Dit omdat ze zich graag weer in Zweden willen vestigen. Uiteindelijk is het huis nu voor omgerekend 6.5 miljoen euro verkocht. En dat is natuurlijk een recordbedrag. Al met al mag er gezegd worden dat ze een goede winst hebben gemaakt, zelfs na de grote renovatie van het huis. 

recordbedrag
Prinses Madeleine van Zweden

Terug naar Zweden

Wanneer prinses Madeleine en haar gezin terug zullen keren naar Zweden, dat is nog niet bekend. Het gezin zou eerst afgelopen zomer al terug naar Zweden verhuizen, maar toen liet de prinses weten het uit te stellen omdat ze meer tijd nodig hadden om zich op de verhuizing voor te bereiden.  

Lees ook: Carl Philip en Sofia eindelijk verhuisd

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl