×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip en Sofia eindelijk verhuisd

  Carl Philip en Sofia eindelijk verhuisd

  Prins Carl Philip en zijn vrouw Sofia zijn eindelijk verhuisd naar Villa Solbacken. Dat meldt de Zweedse krant Expressen. De verhuizing liep vrijdag op rolletjes. Het paar had, samen met de kleine prins Alexander, nog even tijd voor een wandeling op Djurgården, het eiland waarop hun nieuwe onderkomen is gelegen.


  Er moest veel aan de villa worden vertimmerd, vandaar dat de verhuizing langer dan gepland op zich liet wachten. Nu is het paar echter over. Vrijdag werd de verhuizing helemaal afgerond. Dat is ruim op tijd voor de komst van het tweede kind van Carl Philip en Sofia.

  Villa Solbacken beschikt over vier slaapkamers en vier badkamers. Op de begane grond zijn er twee ontvangstruimten en een kantoor. Dat maakt het voor Carl Philip mogelijk om bij officiële gelegenheden gasten te ontvangen.

  De Zweedse prins kreeg hulp van een vriendin van zijn zus prinses Madeleine bij het inrichten van de villa. Het huis werd in 1930 op het eiland gebouwd en was lang eigendom van prins Bertil. Hij woonde er met prinses Lilian. Carl Philip erfde de villa twintig jaar geleden. Prinses Lilian bleef er echter wonen tot haar dood in 2013.

  27 mei 2017 - 18:41