Lilibetkop

Zo werd de derde verjaardag van prinses Lilibet gevierd

Lilibet, de dochter van prins Harry (39) en Meghan Markle (42), heeft drie kaarsjes uitgeblazen. Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite ‘Page Six’ vierden de hertog en hertogin van Sussex haar derde verjaardag in intieme kring in Montecito.

Bij de Britse royals bleef het echter stil op sociale media. Vorig jaar was er ook geen bericht op X voor Lilibet’s tweede verjaardag.

Begin mei werd prins Archies vijfde verjaardag eveneens genegeerd op sociale media. Dit was de eerste keer dat Buckingham Palace zijn verjaardag niet publiekelijk erkende. Eind mei was er nog een ongemakkelijk moment toen prins Harry en Meghan Markle hun zesde huwelijksverjaardag vierden.

Lees ook: Dit is waarom prinses Kate graag Archie en Lilibet wil zien

Volgens Page Six hadden prins Harry en Meghan enkele naaste familieleden en goede vrienden uitgenodigd. Vanwege hun strikte voorwaarden en de discretie van de leveranciers zullen de details van het feestje waarschijnlijk onbekend blijven.

Lilibet Archie Sussex Royalty Online

Royalty-expert Ingrid Seward vertelde in The Sun dat Meghans moeder, Doria Ragland, waarschijnlijk aanwezig was: “Zij is de enige grootouder die Archie en Lilibet echt kennen.” Tyler Perry, Lilibets peetvader, was vermoedelijk ook aanwezig.

Lees ook: Koning Charles wil graag hereniging met kleinkinderen Archie en Lilibet: ‘Leven te kort’

Of koning Charles, de grootvader van Archie en Lilibet, privé contact heeft opgenomen, is onbekend.

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: ANP