Prinses Sophie

Zo leuk: prinses Sophie is fietsmaatje voor slechtzienden

De goedlachse echtgenote van prins Edward is beschermvrouwe van de Vision Foundation. In die hoedanigheid stapte ze op de fiets met mensen die absoluut willen fietsen, maar tevens kampen met een visuele beperking.

Sophie is zelf sportief te noemen. Ze fietst, rent en mag daarnaast ook nog graag creatief bezig zijn. Een bezige bij, die zich constant inzet voor het goede doel. Als ambassadeur van de Vision Foundation, een organisatie die mensen die blind zijn of een visuele beperking hebben helpt deel te nemen aan allerlei activiteiten, trok ze er eropuit. En wel op een tandemfiets! Achterop Monica, een vrouw met een visuele beperking en samen genoten ze van de fietsrit in Bushy Park (in Londen).

Lees ook: Laurentien in gesprek met mensen met een beperking

Deze mooie foto van de fietstocht werd via Instagram gedeeld:

Sophie Op De Fiets Voor Vision Foundation Screenshot Instagram

LEES OOK:

Prins Charles stapt op fiet voor goed doel

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

TEKST MANON DAELMANS

BEELD GETTYIMAGES Beeld: Instagram @theroyalfamily

19 NOVEMBER 2023

TIP VAN DE REDACTIE

Deze origami-giftset, een typisch geschenk voor onder de koninklijke kerstboom, biedt een moment van rust en ontspanning. De The Ritual of Jing Bad en Lichaam set, verrijkt met kalmerende jujube en lotusbloem, is het ideale cadeau voor een geliefde of om jezelf te verwennen. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

The Ritual of Jing