Sophie 1

Leuk: prinses Sophie hangt zelfgeknutseld vogelhuisje op

De sympathieke vrouw van de Britse prins Edward is aan het DIY-en gegaan en via Instagram werd een foto gedeeld van haar creatie. Die ze meteen maar aan een mooie boom bevestigde.

Sophie bezocht de RNIB, een organisatie die blinden en slechtzienden begeleidt en helpt. Op hun ‘knutselmiddag’ maakte de prinses onlangs zelf een vogelhuisje. Leuk, met het voorjaar in zicht (al lijkt het nu nog vooral sneeuw en kou te zijn wat de klok slaat).

Sophie staat bekend om haar inzet voor goede doelen, tomeloze inzet en liefde voor vrijwilligerswerk. Ze mag ook graag een stukje hardlopen en fietsen. Afgelopen zomer liep ze een paar kilometer van de London Marathon samen met Tomas, een jongeman die leerproblemen heeft. Ze is een geliefde royal in Groot-Brittannië, niet in de laatste plaats omdat ze vrij normaal en erg benaderbaar is gebleven. Sophie is zelf niet van adellijke komaf, ze is dus een ‘gewone burger’.

Hieronder zie je hoe ze haar zelfgemaakte vogelhuisje ophangt. Nu maar hopen dat een vogelpaartje het huisje mooi genoeg vindt om er kinderen in groot te brengen.

Sophie Vogelhuisje Screenshot Instagram Februari 2021

LEES OOK:

Sofia showt babybuik in mooie winterjurk

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @theroyalfamily

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen