Day 3 Spanish Royals Visit Netherlands

Voormalige presentatrice heeft relatie met ex-man koningin Camilla

De ex-man van koningin Camilla (76) is weer gelukkig in de liefde. Andrew Parker Bowles (84) heeft namelijk een relatie met de voormalige tv-presentatrice Anne Robinson (79). Dat vertelt Anne in een interview met het tijdschrijft ‘Saga’.

Camilla en Andrew verloofden zich in 1973 en trouwden in juli van datzelfde jaar. Charles en Camilla bleven vrienden en zij en Andrew maakten Charles zelfs peetvader van hun zoon Tom Parker Bowles. Uiteindelijk gingen Andrew en Camilla in 1995 uit elkaar. Daarna huwde hij Rosemary Pitman, die in 2010 overleed aan kanker.

Lees ook: Koningin Camilla doet afstand van bontkleding

Anne, bekend van de quiz The Weakest Link, onthult verder niets over haar relatie met Andrew. Wel vertelt ze dat ze op haar zeventigste weer bewust op zoek ging naar liefde na ruim tien jaar vrijgezel te zijn geweest. “Ik ben er een groot voorstander van jezelf te verrassen door risico’s te nemen, persoonlijk en professioneel. Wie niet waagt, die niet wint.”

Lees ook: Heftig: Camilla wilde ontsnappen tijdens Diana-schandaal

Andrew, die zich 22 jaar lang de echtgenoot van de koningin-gemalin mocht noemen, kreeg een ereplek tijdens de kroning van koning Charles. Ook de kleinkinderen van Andrew en Camilla speelden een belangrijke rol. Freddy en de tweeling Gus en Louis droegen de sleep van Camilla’s gewaad.

Charles En Camilla
Charles en Camilla op de dag van de kroning

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST: DENISE DELGADO
BEELD: GETTY IMAGES