(file) Britain Royalty Meghan

Keert Meghan terug naar het witte doek?

Volgens de Britse krant Express speelt Meghan Markle mogelijk een rol in een legendarische Hollywood-film.

Het Netflix-project, dat naar verluidt £80 miljoen gaat kosten, is gelinkt aan haar overleden schoonmoeder, prinses Diana . 

Suits

Tijdens haar acteercarrière was Meghan Markle vooral bekend door haar rol als Rachel Zane in Suits. Na haar verloving met prins Harry trok ze zich terug en is sindsdien op slechts een aantal kleine schermprojecten verschenen, waaronder de voice-over voor Disney’s Elephant. Nu zal de hertogin misschien terugkeren naar het witte doek en de hoofdrol op zich kunnen nemen in een vervolg op The Bodyguard

Prinses Diana

In 1992 werd de iconische film uitgebracht, waarin de overleden Whitney Houston samen met Kevin Costner te zien was. De film vertelt het verhaal van een voormalige geheim agent die de rol van bodyguard op zich neemt voor een zangeres, en uiteindelijk bloeit er een romance op tussen de twee. Er zijn berichten geweest dat de rol van de ‘I Wanna Dance With Somebody-zangeres ooit aan prinses Diana is aangeboden, maar zij heeft deze rol nooit aanvaard.

Kusscène

In een interview met het Amerikaanse tijdschrift People vertelde Kevin eerder: ‘Ik herinner me gewoon dat ze ontzettend vriendelijk was aan de telefoon en ze vroeg: ‘Gaan we een kusscène hebben?’ Ze bracht het op een respectvolle manier ter sprake.’ Daarop antwoordde Kevin: ‘Ja, er zal wat [red. zoenen] zijn, maar we kunnen het ook passend maken.’

Niet het juiste moment

Diana besloot echter uiteindelijk niet deel te nemen aan de film, omdat het op dat moment niet het juiste moment in haar leven was. ‘Kijk, mijn leven zal op een gegeven moment het mijne worden. Ga verder met het maken van dit script en als het klaar is, zal ik me op een heel goede plek bevinden’, reageerde Diana volgens Kevin.

Of het vervolg op The Bodyguard daadwerkelijk plaatvindt en of Meghan een rol krijgt, moet nog worden bevestigd.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Mirror/ANP/Getty Images