herdenkt

Sarah Ferguson herdenkt koningin Elizabeth: “We missen u enorm”

Sarah Ferguson heeft koningin Elizabeth met lieve woorden herdacht. De koningin zou gisteren 98 jaar zijn geworden. 

Op 8 september 2022 om 15.10 uur lokale tijd overleed Queen Elizabeth in Balmoral Castle, Schotland. De koningin was maar liefst 70 jaar koningin van het Verenigd Koninkrijk. Sinds haar overlijden heeft haar zoon Charles het stokje overgenomen. 

De Queen missen

Niet alleen het Britse volk, maar ook haar familieleden missen de Queen. Ook de ex-vrouw van prins Andrew, Sarah Ferguson, mist haar. Ze besluit de koningin te herdenken op X, wat eerst Twitter was. Ze deelt hier het volgende: “Dank u voor alles wat u ons heeft geleerd, voor het zijn van een standvastige leider en dierbare vriendin. We missen u enorm.” Zie de post hieronder.

Lees ook: Privésecretaris Queen Elizabeth deelt nieuwe informatie rondom overlijden

Overige leden van koninklijke familie herdenken haar ook

Niet alleen Sarah Ferguson herdenkt haar, ook de overige leden van de Britse koninklijke familie hebben haar herdacht. Een voormalig werknemer, Grant Harrold, die van 2004 tot 2011 voor de Britse koninklijke familie heeft gewerkt, vertelde hierover in een interview met Slingo. “Ze zullen in het openbaar niets doen. Privé twijfel ik er niet aan dat ze ’s avonds het glas op haar zullen heffen”, zegt hij. ‘Ik weet zeker dat de dag grotendeels zal worden besteed aan het herdenken over de overleden koningin.”

Lees ook: Fergie heeft laatste corgi’s Elizabeth geadopteerd

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl