meerdere maten

Aha! Dít is de reden dat Kate haar schoenen in meerdere maten koopt 

Prinses Kate ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Niet alleen haar kleding is perfect, ook haar keuze voor schoenen. En wat betreft haar schoenen doet ze altijd iets bijzonders. 

Prinses Kate heeft een kleding- en schoenenkast waar je U tegen zegt. Ze wordt dan ook niet heel vaak in hetzelfde gezien. Wel heeft ze een favoriete paar laarzen die ze al meer dan twintig jaar draagt. 

Lees ook: Dít zijn al 20 jaar de favoriete laarzen van Kate

Meerdere maten schoenen

Kate heeft veel verschillende soorten schoenen: laarzen, pumps, sandalen. Al deze schoenen heeft prinses Catherine in meerdere maten. Niet één andere maat, maar twee. In totaal heeft ze dus maar liefst drie verschillende schoenmaten. Ze draagt ze niet alleen schoenen in maat 38, maar ook 38,5 en maat 39. Maar waarom heeft ze al die verschillende maten? Daar is een goede reden voor. 

Schoenen per seizoen

Hello! Magazine vertelt dat prinses Kate per seizoen een andere schoenmaat heeft. Bijvoorbeeld in de zomer heeft men al snel een grotere schoenmaat, omdat de voeten door de warmte opzwellen. Dan zou Kate bijvoorbeeld voor schoenen in maat 39 kunnen gaan. “Celebrities en leden van het koninklijk huis dragen vaak ook een maatje groter op de rode loper, vooral om zo blaren te voorkomen”, laat Hello! Magazine weten. “En het gaat er natuurlijk om hoe de schoenen voelen als je ze aantrekt en erin rondloopt, niet om welke maat je normaal gesproken hebt”, vervolgen ze. 

Lees ook: Dit is het geheim van Kate en Meghan tegen pijnlijke voeten

The British Royal Family Attend The 'together At Christmas' Carol Service
Prinses Catherine op mooie hakken

Andere schoenmerken

Ook kan het uitmaken welk merk schoenen de prinses aan heeft. Het ene merk valt nu eenmaal groter dan het andere merk. Ook hierom kan het zomaar zijn dat prinses Catherine de ene dag pumps in maat 39 draagt en de andere dag een maatje kleiner

Lees ook: Deze royal vrouwen gaan voor platte schoenen

Tip van de redactie

Deze glazen kroon theelichthouder straalt landelijke romantiek uit. Kaarslicht tovert er een warme gloed in. Perfect te combineren met andere theelichthouders voor een sfeervol geheel. Voor meer informatie klik op onderstaande button. 

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl