Eugenie Jack August

Dit is waarom Eugenie een speciale zomer heeft

Om hun openbare verplichtingen te verminderen en meer tijd door te brengen met hun familie achter gesloten deuren.

Volgens ITV News arriveerde Eugenie op dinsdag 22 augustus in Schotland met haar tweejarige zoon August en baby Ernest, die drie maanden oud is. Ook haar oudere zus en haar gezin zijn gezien. Dit wordt een bijzondere reis voor de dochter van prins Andrew en Sarah, de hertogin van York, en haar jonge gezin.

Babybubbel

Omdat baby Ernest afgelopen mei is geboren, heeft Eugenie sindsdien genoten van haar babybubbel in haar huis, Ivy Cottage, in het Kensington Palace. Dit betekent waarschijnlijk dat de koninklijke baby nog geen langere tijd met de koninklijke familie heeft doorgebracht. Dat zou kunnen veranderen, want naar verluidt zijn prins William en prinses Kate gefotografeerd bij een kerkdienst in Balmoral. Ook hun drie kinderen prins George, prinses Charlotte en prins Louis zouden aanwezig zijn.

Traditie

Ook opa is van de partij. Voor het eerst sinds het overlijden van koningin Elizabeth II in september 2022, brengt koning Charles de zomer door op Balmoral in Schotland – een traditie die de koningin bijna elk jaar volgde sinds haar kindertijd.

Hechte band

Omdat prins Harry begin september naar London reist voor zijn goede doelenorganisatie, zal hij waarschijnlijk tijd vrijmaken voor een bezoek aan August en Ernest. Zo zouden Harry en Eugenie een zeer hechte band hebben. Dus voor Eugenie belooft het een zomer van familie-liefde te worden.

#Royaltynl
Beeld: Getty Images

Leestip

BESTEL HIER