George

Dit valt op aan nieuwe foto prins George

Prins George werd afgelopen zaterdag 10 jaar oud, en staat op een belangrijk punt in zijn nog jonge leven.

Prins George werd afgelopen zaterdag 10 jaar oud, en staat op een belangrijk punt in zijn nog jonge leven.

De familie Wales markeerde de verjaardag met een nieuwe foto van prins George. Hij zit fris en fruitig op een stenen trapje ergens, we weten niet waar. Casual overhemd en broek, bordeelsluipers aan de voeten. Prima. En toch is er iets opvallends aan dit plaatje.

Camilla

Prinses Kate, de moeder van prins George, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een fotograaf van formaat, en niet alleen voor huiselijk gebruik. Haar portret van koningin Camilla sierde de cover van het veelgelezen Engelse blad Country Life. Dan kun je dus echt wel wat met een camera.

Opvallend

Bij de verjaardagen van prins George, prinses Charlotte en prins Louis maakte prinses Kate altijd mooie nieuwe portretten van het feestvarken. Alleen is deze nieuwe foto niet door haar gemaakt, maar door Millie Pilkington. Opvallend. Geen idee waarom trouwens.

Behalve misschien dat ze de Britse topfotograaf is als het om portretten van kinderen en gezinnen gaat. Nog beter zelfs dan Kate. Die misschien gedacht heeft: dit is zo’n belangrijke dag, we gaan voor de beste.

Prins George
Prins George
eloise
KLIK HIER

princeandprincessofwales

#Royaltynl