George

Hoera! Prins George is jarig!

De Engelse prins George, het oudste kind van Kate en Wills, viert zijn 10de verjaardag. En dat wil wat zeggen.

Het staat natuurlijk mooi, eindelijk je leeftijd in de double digits – dubbele cijfers – maar dat is niet het enige waardoor dit een gedenkwaardige dag is voor prins George.

Troon

Als oudste kind van het oudste kind van de huidige vorst, zijn opa koning Charles, is hij uiteindelijk voorbestemd voor de troon. Dat kan nog even gaan duren, maar nu als wordt gedacht aan de beste voorbereiding.

Na de zomer gaat prins George naar kostschool, en het gerucht wil dat het Eton wordt, de elitairste van alle elitaire scholen in het VK. We zien verder al kleine details. Jasje dasje als hij met zijn vader naar een sportwedstrijd gaat. Zijn rol als slippendrager bij de kroning van koning Charles en koningin Camilla.

Logisch

Dan was er ineens discussie of hij al dan niet het leger in zal gaan. Dat zou logisch zijn, maar prinses Kate en prins William doen de opvoeding op hun eigen manier, dus niets ligt meer voor de hand. Waarschijnlijk mag prins George het straks zelf zeggen, en misschien kiest hij een andere koers. Genoemd wordt astronaut. We zullen zien.

Eerst maar eens de taart verorberen die prinses Kate tot midden in de nacht heeft staan bakken.

eloise
KLIK HIER

Van harte!

#Royaltynl