Ontwerp Zonder Titel 1

Prins William hoopt op een dag zijn kinderen hier mee naar toe te nemen

Prins William hoopt op een dag zijn kinderen naar New York mee te nemen. Dat laat hij weten aan een toeschouwer die buiten brandweerhuis FDNY Ten House stond. Prins William was op dat moment op werkbezoek in New York.

I love New York

Tijdens prins William’s recente werkbezoek bij FDNY Ten House ontmoette hij kort enkele mensen uit het publiek tijdens een wandeling. “Komt u terug met Catherine en de kinderen?” vraagt een mevrouw achter het hek. “Op een dag, dat zou ik geweldig vinden!”, weet prins William. Daarna is te zien dat een andere fan hem een “I ❤️ New York” t-shirt geeft. “Voor de kinderen”, zegt ze erbij. Het is niet duidelijk of ze drie shirts heeft meegegeven voor prins George, prinses Charlotte en prins Louis.

Werkbezoek

De kleine royals reizen zelden met hun ouders mee voor werkbezoeken buiten het Verenigd Koninkrijk. Toch reisde prins George opmerkelijk genoeg met zijn ouders naar Nieuw-Zeeland en Australië in 2014. In 2016 gingen George en zijn zusje, prinses Charlotte, met hun ouders mee naar Canada. Het jaar daarop maakten ze nog een koninklijke reis naar Polen en Duitsland.

Prins Louis

Prins Louis, de jongste zoon van prins William en prinses Kate, is nog niet met zijn ouders op werkbezoek geweest. Nu de kinderen op school zitten, wordt hun vakantietijd meestal gebruikt voor familievakanties en niet voor officiële verplichtingen.

#royaltynl Beeld: Getty Images

Leestip

BESTEL HIER