Kate (3)

Kate en Wills zetten prins Harry een hak

Prins William en prinses Kate stelen de schijnwerpers van Meghan en prins Harry.

Officieel natuurlijk niet, ze kijken wel uit, maar de timing van hun bezoek aan Frankrijk kan geen toeval zijn, net op het moment dat prins Harry in Duitsland de Invictus Games opent.

Vrouwenvoetbalelftal

Prins William en prinses Kate zijn dit weekend bij de Rugby World Cup in Frankrijk. Ze hebben iets goed te maken, sinds prins William het Engelse vrouwenvoetbalelftal in de steek liet door niet naar de verloren finale in Sydney te vliegen. De wedstrijd waar koningin Letizia en de infanta, prinses Sofia, wel bij waren. En de coach een speelster op de mond zoende, maar dat is weer een ander verhaal.

Het is niet bepaald een finale waar prins William en prinses Kate bij zullen zijn. Het gaat om een groepswedstrijd tussen Engeland en Argentinië in het Stade de Marseille. Prinses Kate is daarbij in haar rol als beschermvrouwe van de Engelse rugbybond.

Fiji

Prins William is beschermheer van de Welsh Rugby Union, hij is bij de wedstrijd van Wales tegen Fiji, altijd lastig, in het Stade de Bordeaux.

Of daarmee alle kritiek die William over zich heen kreeg door thuis te blijven toen de Leeuwinnen werden afgeslacht is nog maar de vraag. Alle aandacht die naar de Wales’ gaat en niet naar de Sussexen is in ieder geval mooi meegenomen.

Tip van de redactie

Loperswol Lopen Zonder Blaren loopwol voetwol wandel wol
Bekijk bij Bol

Daily Mail

#Royaltynl