Charlotte, Louis En Kate

Prins Louis lijkt sprekend op zijn moeder Kate

Het Britse prinsenpaar deelt een kinderfoto van prinses Kate. Hun zoontje Louis en de hertogin blijken net twee druppels water te zijn.

Prins William (41) en prinses Kate (41) hebben een lieve foto gedeeld op Instagram. Het betreft een beeld van een zeer jonge Kate tijdens het kerstdiner in 1983, toen ze slechts één jaar oud was. De opvallende gelijkenissen met haar zoon prins Louis zijn moeilijk over het hoofd te zien.

De prinses van Wales deelt deze foto als onderdeel van de ShapingUs-campagne, waarvoor Kate een warme belangstelling koestert. De campagne heeft als doel ouders bewust te maken van de cruciale rol die de eerste jaren van het leven van een kind spelen voor de rest van hun toekomst.

Foto van prinses Kate

‘We delen wat feestelijke herinneringen deze kerst’, schrijft het prinsenpaar onder de foto. ‘Omdat ShapingUs gaat over hoe cruciaal onze vroege jaren zijn en hoe belangrijk de rol is van de mensen om ons heen tijdens de opvoeding.’

Tip van de redactie

Met zijn rauwe, nietsontziende eerlijkheid is Reserve een grensverleggend boek vol inzichten, onthullingen, zelfonderzoek en zwaarbevochten wijsheid over hoe liefde het uiteindelijk wint van verdriet. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST DENISE DELGADO
BEELD GETTY IMAGES