Kate Middleton Spijt Van Verloving met William royalty online

Kate Middleton spijt van haar verloving met William

Op 16 november 2010 maakten prins William en Kate Middleton hun verloving bekend. Maar Kate had direct al spijt van de verloving, zo blijkt.

Een verloving tussen 2 verliefde mensen blijft iets bijzonders. Met een huwelijksdag in het verschiet moet er van alles geregeld worden om die liefde officieel te gaan bezegelen. Dat is voor ‘normale’ koppels al spannend en stressvol. En voor royals vast en zeker ook. Catherine Middleton bleek direct na de verloving al spijt te hebben.

Want ondanks het feit dat zij een legertje aan hulp (denk: stylisten, planners, cateraars en couturiers) kunnen inschakelen, kijkt de hele wereld natuurlijk óók mee. ‘Wat draagt ze?’ ‘Wie zijn haar ouders?’ ‘Waar leerden ze elkaar kennen?’. Royals weddings worden massaal bekeken op tv. Niet zo gek ook, voor velen van ons is prinses worden toch een soort droombeeld. En we zijn natuurlijk heel benieuwd naar dé jurk.

Kate als fashion icoon

Kate en William zijn inmiddels 3 kinderen rijker en sinds Catherine MIddleton ziek is geworden en geopereerd, blijkt William nog meer een zorgzame echtgenoot en vader. Nadat Kate en William hun verloving aankondigden, werd duidelijk dat Kate hét nieuwe fashion icoon van het Britse koningshuis was geworden: alles dat zij droeg, vloog daarna massaal over de toonbanken.

Kate spijt van de verloving

Maar wat jaren later bleek, was dat Kate direct al spijt had van de verloving. Dat meldde ze jaren later in het boek Kate, our future queen. Want wat bleek? Op 20 oktober 2010 ging prins William op één knie en vroeg zijn geliefde om met hem te trouwen. Kate zei direct ja en het verliefde stel besloot om nog een paar wachten met het goede nieuws naar buiten te brengen. Op 3 november zouden ze het wereldkundig maken. Maar op 2 november overleed de laats nog levende grootvader van Kate, Peter Middleton. Direct had Kate spijt dat ze de verloving niet eerder kenbaar had gemaakt, want wat had haar opa graag geweten van de verloving!

Lees ook: Meghans zus heeft spijt van uitspraken

Peter Middleton

Kate’s grootvader was bevriend met Philip, de grootvader van William. Lang voor deze twee love birds werden geboren hadden Peter en prins Philip al samen gevlogen. Peter was de co-piloot van prins Philips in 1962. Niet gek dus dat Kate spijt had van het net iets te lang geheim houden van de verloving. Maar van de verloving zelf had ze uiteraard geen spijt. Het stel is al jaren lang gelukkig getrouwd. En volgens kenners lijkt hun zoon George als twee druppels water op overgrootvader Peter.

We blikken met een paar mooie foto’s terug op hun moment. In 2010.

Kate En William Verloving  spijt
Híer kreeg Kate Middleton ontzettend veel spijt van na haar verloving met William
Kate En William Verloving Híer kreeg Kate Middleton ontzettend veel spijt van na haar verloving met William

En the happy couple anno nu, inclusief hun 3 kinderen George, Charlotte en Louis.

Híer kreeg Kate Middleton ontzettend veel spijt van na haar verloving met William
George Charlotte Louis

LEES OOK:

Nog een TikTok-schandaal? Constantijn reageert met een ‘zucht’ op filmpje Eloise

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

BEELD GETTY IMAGES/ANP/EPA, Instagram @kensingtonroyal, @theroyalfamily, Hello Magazine

4 DECEMBER 2023

TIP VAN DE REDACTIE

Betreed een nieuw koninklijk tijdperk met de kroningsspecial over Charles III. Ontdek in 100 pagina’s de historische ceremonie, de man achter de kroon en zijn innige band met koningin Camilla. Charles’ leven en liefdes onthuld. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST MANON DAELMANS/ ROYALTY-ONLINE

BEELD GETTYIMAGES