2020 11 15 1

Nog een TikTok -schandaal? Constantijn reageert met een zucht op Eloise’s filmpje

Inmiddels is het filmpje alweer van TikTok verwijderd, maar toch hebben veel mensen het al gezien. Eloise had een filmpje gedeeld waarin haar ouders, prins Constantijn en prinses Laurentien, vrolijk bewegend op muziek warente zien. Het leverde de gravin en haar ouders veel reacties op. Maar of de broer van koning Willem-Alexander er nou zo blij mee was…

“Show the thing that made you famous”, oftewel ‘laat zien waar je bekend van bent’, stond er boven de video geschreven. En dus laat Eloise op een vrolijk muziekje dansend haar ouders zien. Constantijn maakt een golvende beweging met zijn handen in elkaar gevouwen en Laurentien knikt als ze in beeld is op de beat mee.

Het filmpje wordt op Twitter veelvuldig gedeeld, zo ook met Constantijn zelf. “Niets meer aan doen, fijn weekend”, richt Chiem Balduk zich met een knipoog aan de prins. De reactie van Constantijn is veelzeggend. “Dochters en social media…zucht.” Een aantal maanden geleden ging ook een TikTok-video van prinses Alexia viral. Dat was niet helemaal de bedoeling, dus de video werd snel verwijderd. Het koningspaar reageerde toen dat iedereen fouten kan maken.

LEES OOK:

Bijzonder: Dit handgeschreven briefje van Diana duikt plotseling op

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: Instagram @eloisevanoranje.