William Kate kinderen foto's

Prins William onthult koninklijke geheimen

De Windsors zijn erg gesteld op hun privacy. Des te fijner als ze toch uit de school klappen. Zoals prins William deed.

In een interview met ziekenomroep Radio Marsden beantwoordde William vragen van jonge patiënten . Zo onthulde prins William wat voor hem het belangrijkste is met Kerstmis, afgezien van lekker eten: ‘In het algemeen zou ik zeggen dat het enorm belangrijk voor me is om bij mijn familie te zijn. Het is zo leuk met Kerstmis omdat we meestal allemaal op verschillende plaatsen wonen en ver van elkaar zijn en veel te doen hebben. Met Kerstmis kunnen we allemaal even stilstaan en samen zijn.’

Over een kersttraditie die zijn drie kinderen nu al hebben zegt de prins: ‘Mijn kinderen komen met Kerstmis altijd samen met de kinderen van mijn neven en nichten. Ze hebben het allemaal geweldig samen en spelen veel. Ik vind dat heel bijzonder. Ik kijk er elk jaar naar uit. Kerstmis is absoluut anders als je kinderen hebt. Het is veel dynamischer, luidruchtiger en opwindender. Ik geniet echt van deze fase van mijn leven en de manier waarop ik kerst nu doorbreng.’

William onthulde ook dat zijn favoriete kerstfilm Elf is en voegde eraan toe dat hij de komedie uit 2003 met Will Ferrell in de hoofdrol als Buddy, het hulpje van de Kerstman, elk jaar kijkt.

‘Eten is heel belangrijk voor me met Kerstmis, ik heb de neiging om veel te eten met Kerstmis. Er is altijd wel ergens een klein beetje ruimte over in mijn maag voor nog een beetje kalkoen of worst of voor de wijn,’ zei hij. Hij voegde eraan toe dat hij dol was op spruitjes en vertelde de kinderen dat het belangrijk is om je groenten te eten.

De hertog van Cambridge, 39, sprak met het radiostation van het Londense Royal Marsden Hospital in een interview dat is opgenomen in Kensington Palace, waar hij woont met echtgenote Kate Middleton, 39, en hun drie kinderen prins George, 8, prinses Charlotte, 6 en prins Louis, 3.

LEES OOK:

ZOMERSE KERSTKAART KATE, WILLIAM EN DE KINDEREN

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: Bunte/Daily Mail