Trump prins Harry

Prins Harry vreest land uitgezet te worden als Trump president wordt en dít is waarom 

Met de Amerikaanse verkiezingen in zicht en de mogelijkheid dat Donald Trump die gaat winnen, begint de paniek bij prins Harry toe te slaan. 

Prins Harry vertrok in 2020 samen met zijn vrouw Meghan en zoon Archie naar Amerika. Dit gebeurde nadat zij hun koninklijke taken hadden neergelegd. Sindsdien leeft het gezin in Amerika een rustig en gelukkig leven, maar daar zou binnenkort wellicht een eind aan kunnen komen. 

Donald Trump

Dit allemaal heeft te maken met Donald Trump, die het in de Amerikaanse presidentsverkiezingen opneemt tegen democraat Joe Biden. Als hij wint, dan zou prins Harry weleens in de problemen kunnen komen. De Britse koninklijk huis-expert Tom Quinn meldt hierover: “Hij is druk bezig met het inwinnen van juridisch advies.”

Niet blij met drugsgebruik prins

Donald Trump is namelijk allesbehalve blij met het drugsgebruik van de prins. In zijn boek schreef prins Harry dat hij niet alleen cannabis en cocaïne heeft gebruikt, maar ook dat hij geregeld paddo’s nam. In zijn boek schreef hij hierover: “Ik staarde naar de prullenbak. Die staarde terug. En toen veranderde die vuilnisemmer in een hoofd. Ik zette mijn voet op het pedaal en het hoofd deed zijn mond open en er verscheen een grote grijns.” 

Celebrity Sightings In New York City May 30, 2024
Donald Trump

Trump is duidelijk 

Tijdens een interview met The Express werd Trump gevraagd wat hij vond van het drugsverleden van prins Harry. Bij een visumaanvraag voor de VS wordt namelijk gevraagd naar het drugsgebruik in het verleden, en er wordt getwijfeld of prins Harry hier wel eerlijk over is geweest. Trump was hier tijdens het interview duidelijk over en zei het volgende: “Er zou moeten worden achterhaald of de prins er iets over heeft bekend. En als hij heeft gelogen, moet er passende actie worden ondernomen.”

Uit zetten of niet?

Toen The Express vroeg of Trump hiermee doelde op een uitzetting, zei hij: “Zeg jij het maar. Ik zou hem niet beschermen.” Hij vervolgt: “Hij heeft de koningin verraden. Dat is onvergeeflijk. Als het aan mij lag, zou hij er alleen voor staan. Ik ga hem niet beschermen, zoals Biden wel doet.”

Lees ook: Visum Harry hangt aan zijden draad

Stress bij prins Harry

Deze uitspraken zorgen dan ook voor veel stress bij prins Harry en Meghan Markle. De Britse koninklijk huis-expert Tom Quinn zegt in The Mirror: “Ze zijn alvast druk juridisch advies aan het inwinnen. De prins zal spijt hebben als haren op zijn hoofd dat hij deze passage in zijn boek heeft neergepend. Hij heeft er niet bij stil gestaan dat hij zoveel op het spel zou zetten.”

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES