Peter Vrijgezel

Peter Phillips, de zoon van prinses Anne, is weer vrijgezel

Peter Philips heeft zijn relatie met Lindsay Wallace verbroken. Dit laat de Britse media weten. Helaas mocht de relatie maar drie jaar duren. 

Peter Phillips is het oudste kleinkind van koningin Elizabeth II. Hij geen lid van het koninklijk huis, dit omdat hij een afstammeling is via een vrouwelijke lijn. Toch is hij vaak te vinden bij officiële gelegenheden van het koninklijk huis. Op dit moment staat hij achttiende in de lijn voor de Britse troonopvolging. 

Lees ook: Peter had zijn oma Elizabeth zo graag willen knuffelen

Weer vrijgezel

De Britse media meldt dat de relatie van Peter Philips en Lindsay Wallace over is. De twee zouden vanaf nu ieder hun eigen weg gaan. Peter Philips is de zoon van prinses Anne en is hiermee de neef van koning Charles. Hij en Lindsay Wallace vormden vanaf 2021 een koppel, dit nadat hij en van Autumn Kelly was gescheiden. Samen met Autumn Kelly kreeg hij twee kinderen: Savannah (13) en Isla (12). Deze scheiding vond plaats in 2020.

Lees ook: Oudste kleinzoon Elizabeth gaat na 12 jaar scheiden

The Coronation Of Their Majesties King Charles Iii And Queen Camilla Windsor Castle Concert
Peter Philips en Lindsay Wallace

In het openbaar

Peter Philips is meerdere keren in het openbaar verschenen met Lindsay Wallace. Zo waren ze samen bij de festiviteiten rondom het platina jubileum van Queen Elizabeth aanwezig en waren ze afgelopen jaar samen bij het kroningsconcert, dat georganiseerd was voor koning Charles. Helaas mocht de relatie van de twee niet langer dan drie jaar duren. De zoon van prinses Anne is vanaf nu weer vrijgezel.

Lees ook: Drie vrijgezelle prinses zoeken de liefde van hun leven

Prins Harry geeft eerste tv interview na diagnose koning Charles. Bekijk het tv fragment gratis hieronder

Tip van de redactie

Ontdek de onbekende Charles: zijn liefdes, passies en geheimen. Sally Bedell Smith biedt in Prins Charles een diepgaande blik op zijn complexe leven, van kindertijd tot voorbereiding op de troon. Een biografie die verrast en verrijkt. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

TEKST VERA GULDEMEESTER
BEELD GETTYIMAGES

Meer verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Royalty

#Royaltynl